holy moses alltså!

Blackieboo miin stjärna, hon får ju hoppa rätt mycket nu för att komma tillbaks till det gamla liksom sen när det känns bra så kommer hon inte alls hoppa så mycket :) Men vi har aldrig utmanat henne på höjden, jag har hoppat en oxer på ca 120 med hjälphinder innan så idag testade vi faktiskt lite, så höjde upp några hinder på 130 två räcken och en oxer på ca 125. Hon hade hoppat jättefint innan de så det var därför vi testade, första gången hon hoppa plankan och oxern så rev hon ganska så grovt, haha. Men sen tog vi om det och hoppade kombinaionen, plankan och oxern och jag säger bara holy jesus amalia. Utsprånget på kombin låg ju på 130 & hästjävelen hoppar över stöden seriöst :o visst dom är väl bara 155 elle någe men ändå :o inte fan ville hon riva igen, sen hoppade hon både plankan och oxern med goood marginal :')

Bästa bästa häst, bara hoppas att alla bitar faller på plats för då har jag verkligen en oslipad diamant! Men det känns så lätt med henne, man känner sig inte osäker på något sätt och det känns som man vågar styra på vad tusan som helst liksom!!! åh så lycklig! Nu ska hon få två dagar med skogsridning och en vilodag på fredag :)

Bärran longerades med pessoaselen, tyckte det kunde vara bra :) Hon jobbade jättefint & hon är verkligen jättefin i kroppen nu.
HAHHAH just det kommer upp en film på henne sen när hon håller på med sin läpp xD

Nu går alla hästarna i hagen och myser utan täcken, underbart med så fint väder :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0