Resultat

Bäris 

110 - 0+8 fel,haha hon var asfin och jag red jättefort i omhoppningen, så petade de näst sista och sen var hon livrädd för en blomma bakom sista hindret så hon hoppade upp och landade typ lika fort och slog ner den bommen med bak.. Men men det var vinna eller försvinna.
 
120 - 4 fel, åååh riktigt skitpet... Men det var en sån himla bra runda så jag är supernöjd!! :)
 
Nikki
 
110 - 4fel, också ett riktigt skitpet, annars bra runda. Hon fick några språng som verkligen var helt awesome!
 
120 - 12 fel, omg piggare häst kunde man ju leta efter, haha. Alltså på framhoppningen var hon helt galen, men jag hadetagit på mig ett par sporrar och de gillade hon verkligen inte. Så hon hetsade runt där och stack ut från framhoppningen en gång xD.
 
Inne på banan lugnade hon sig (tog av sporrarna) och det gick jättefint fram till 6a där hon kommer lite nära och river, sen började hon springa fort.. O sen till sista linjen som var en oxer 5 galoppsprång räcke, så kom hon lite nära in på oxern så den rullade ner och sen fick hon typp 4,5 galoppsprång och rev sista med. Men jag är verkligen nöjd. Har bara ridit henne i ca 2 veckor. Så med lite arbete och tid att komma ihop oss så tror jag det kommer bli jättebra :) Måste lära mig hitta det perfekt läget mellan hand och skänkel på henne bara.
 
FINA DJUR, men ett exta + till fina fuxen som stod för helgens rosetter! pärlan <3 och tack Malin för all hjälp idag!!! :)
 
Nu har jag tjockat så mycket idag med donken o godis och nu är jag tillräckligt frisk för en PW! WIHOO, även om jag mår illa 24/7 av jävla pennicillin tabletterna.. Men vi hööörs, nu ska jag ut och dunka musik i skogen, plingeling!

Tävling

Hello babes!
 
Har inte orkat uppdatera som vanligt. Men var ju som sagt med Fuxi & Blackie.
 
Fuxen fixade två felfria rundor i vår tävlingsdebut. nolla i 1m & dubbelnolla och 3a i 110. Bästaaaaa fuuuuuuuuux!
Vill knappt inte ens nämna Blackie, usch dumma brunstiga äckliga sto.............................. Fick två stopp i 1m för hon bara orkade inte typ & i 110 så stannade hon ut sig, bajshäst.
 
Men har ju inte ridit henne så ordentligt och pressat så som jag behöver göra, eftersom jag vart dödens sjuk. Så om man kan skylla på något så skyller jag väl på de, bara att träna vidare!

Heeey

Tjenare!
Oså hade man glömt att uppdatera igen - som vanligt.
 Red tre hästar på förmiddagen (Nikki, Fux & Bärr. Blacken fick sig ett litet pass nu på kvällen istället. Alla skötte sig väl bra. Blackie var jättesnäll idag så förhoppningsvis sköter hon sig imorgon också.
 
Annars har jag glidit runt i kumla  idag, ätit godis & vart ute o gått med min brors valp. Chilllidilli :)
 
Men ja, tävling imorgon. Fux & Black går först 1m, sen om allt fungerar så går Fuxen den vanliga 110 & Blackie går  laget (110) Yeaah ska bli spännande.
 
Vi ska åka hemifrån halv 9 så då räcker det för mig att gå upp halv 8. Perfeeeekt, hörs imorgon!
Stallhäng
 
Let me love you

Träning

Båda skötte sig så bra <3 Är så trött så jag orkar inte skriva en massa, men fuxen är så cool :) Bara hoppar liksom. O Nikki var helt galet tokpigg!!!! men hon hoppade som tusan så det känns bra inför tävlingsdebuten i helgen :)

wääääh

Usch nu börjar jag sega till igen.. :( Allt har gått i ett hela dagen.
Red Blackie på banan & idag var vi inte alls sams, hon är jättebrunstig och då är hon inte alls kul, så har inte så mycket att säga om de faktiskt.
 
Nikki & Fux har blivit skodda & just nu sitter jag och ska trycka i mig min äckliga havregrynsgröt som ingår lite i min "diet" haha, så jävla äckligt men vatusan man blirr FÄÄTTT MÄÄTTT!
 
O snart är det bara ut i stallet och packa in Nik & Fux i transporten och åka ner på träning! wie :)
tiiierd

JAG ÄLSKAR WILLIAM SPETZ

 
 
Den här videon kan jag kolla på typ om & om igen, så jävla bra hahah!!

Torsdag

Hejsan babes!
 
Vaknade upp utan halsont idag! Lycka säger jag bara. Hostar ju fortfarande som en gammal gubbe, men det är inte så farligt. Så känns nästan som jag skulle börja med min PWs igen. 
 
Har ridit Bärran och red henne riktigt ordentligt idag och fått igenom massa saker, har ju inte riktigt haft den orken innan. Men nu med lite pennicillin i kroppen så fick jag livet tillbaka. Så de känns bra inför helgen nu faktiskt.
 
Sen har mammsen bokat biljetter till GBG HORSE SHOW!! Så blir att åka dit med mammsen och Rebeccis, haha är ärligt redan astaggad på de, o de är i april nästa år.. Skönt att ha något att se fram emot ;). Tors-Sön häng med min bästa vän i gbg vad kan gå fel liksom? WEHOOOO.
 
Nej nu ska jag fortsätta med att göra mina tre saker som jag håller på med samtidigt. sitta vid datorn, kolla på tv & lyssna på spotify på mobilen.
min laddare är ganska så paj.

Natti!

Har totalt glömt bort att blogga idag efter min lilla vistelse till vårdcentralen.
Segade ungefär hela dagen bara eftersom jag mådde som en liten korvpotta. Men Lisa kom hit med Niljljus för att han skulle skos så då red vi tillsammans på Petro & Nikki. Alltid roligt med sällskap!! :)
 
Blackie & Bärr var jättefina! :) Fast Bärran gillade inte att de var så mycket vatten på banan.. Har ju typ regnet hela eftermiddagen & regnar fortfarande i massor. Mamma red Fuxi
 
Imorgon är de träning med Nikk & Fux, spännande. Så får vi se hur mycket jag orkar med!! Bärri o Blackie skulle behöva hoppa lite imorgon. Men vi får se. Petro orkar jag knappt med, haha jo men motivationen till att rida henne är väl inte jättestor. Ingen som kan köpa henne bara? (a), jaja känner mig snart mentalt redo för att lägga ut henne på annons :)

Sen nu på kvällen har jag pratat med min bästa Rebecca som fyller 19 BARRE!! Tänk nästa år när vi blir 20!! då jääklar ;) Så massa grattttis <3
När jag var i Kumla på vårdcentralen passade jag på att hälsa på hos min bror & ta en liten promenad med Nova. Tänkte köra hundtricket liksom. Men fick bara blickar av massa gamla människor.. Wehooo typ.
 
All I want is youuuu, yooouuu

Vårdcentralen check

Som jag trodde så hade jag halsfluss! weehooo typ.
Eller streptokocker som de så fint heter, massa baciller iaf. Så antagligen därför inte mina sår i ansiktet läker heller. och det var även därför jag har dom här konstiga ringarna på tungan, för allt hör liksom ihop.
 
Så fick gå till apoteket och hämta ute pennicellin. HAHAH snacka om att jag inte gillar folk som jobbar på apotek... Ska förklara allt med medicinen och herregud, ba ja efter en sån här kur så kan man få svamp i underlivet oblabla, höll ju på o dö alltså!
 
Men så nu ska jag äta pennicellinet i 10 dagar så får vi hoppas att jag blir helt frisk sen! :)
 
Blev lite pizza till lunch med pappa och snacka om att min magsäck måste ha krympt under mina sjukdagar, brukar ju lätt kunna smälla i mig en halv pizza ganska enkelt men idag fick jag kämpa för att få i mig 1/4 hahah!

:(:(:(:(:(

Blir bara sämre o sämre, vaknade klockan 6 pga av halsen. Hade så ont så jag bara ville spy :( Gick ner och drack te & tog mina alvedon. Har nog massa feber nu också. MEN KUL. livet på en pinne typ.
 
Så mamma ringde till vårdcentralen så dom skulle ringa upp mig vid kvart i 9 typ så får vi se vad som händer. Har ju  fått massa sår i ansiktet också. Ser typ ut som finnar fast att det bara är sår som har blivit som inte läker. Riktigt hett vill jag lova.
 
Wäääh, låt mig bli frisk!!! o hur tusan jag ska orka rida alla idag har jag inte en aning om :( Känns inget vidare inför tävlingen i helgen :(

Te & alvedon

Har ingen som helst matlust, har fått i mig en knäckemacka med ägg på idag. + massa koppar te & ett antal alvedon. Gött mos eller inte.
 
Har iaf orkat med att rida Nikki pikki & Blackies. Som för övrigt är kära i varandra, HAHAHAH. Gött för dom med lite kärlek. Så när jag red Nikki så stannade hon varje gång jag red förbi hagen där Blackan gick och gnäggade. Men hon var faktiskt riktigt lugn och jobbade på bra. Lyckades även helt okej med formen i galoppen idag. Så det känns bra.
 
Blackie är så fin just nu! Det är som att sitta på en liten guunghäst, världens härligaste galopp. Så red mest basic med henne, lite lydnad oså.
 
Red väl inte överdrivet länge, men kändes lagomt och de var de jag orkade med. Mammsen trimmade fuxen och det såg faktiskt bra ut. haha fuxifux är så snäll! <3
 
Nu håller mamma på o klipper Nikki så ska springa ut och klippa dom delarna som jag vill klippa själv och sen får hon fortsätta igen. GÖTTT!
 
Min kärlek!

true shit

 
 
 
 
 

Skräp

Om ni visste hur ont jag har i min dumma hals alltså. Jag är ju största klenisen och klarar ju knappt av  någon smärta så nu med halsont 24/7 kan jag säga att jag inte är så kaxig. Mina halsmandlar är ju stora som golfbollar, men massa äckliga vita prickar på = HALSFLUSS! Yeaaah sjukt kul! Hade de för 2 år sen, jeteekuwl! + att jag fått några fläckar på tungan också. LIFE. Jag dör väl snart också!
 
Nog om det. Tror jag ska slå på en film och sen rida när mamma kommer hem. Så får hon hjälpa mig :(
 
Min mat, mhhhh livet!

:(

Nu vill jag inte vara sjuk längre... Mår som en riktig pisspotta faktiskt! Var flera år sedan som jag var såhär sjuk.

Red iaf bärran ca 20min på banan och hon var så fiiiiin! Jag orkade ju knappt hålla i tyglarna men hon var så
Hjälpsam och kom ner i formen och arbetade hur bra som helst! Min bästa!

Men som sagt dog ju efter 20min, kändes som min hjärna skulle sprängas.. Wääääh. Bara 3 hästar kvar, buhhhh gör mig frisk!!!!!


Lista; lär känna mig

Hahah listor är faktiskt roligt att fylla i, så bjuder väl på en redan nu!

Är du:
1. Är du singel? Haha ja /forever alone
2. Är du lycklig? Jo men ganska faktiskt!
3. Är du uttråkad? Just nu svar: Ja!
4. Är du ledsen? Nääärå
5. Är du italienare? Haha nej
6. Är du gravid? Det hoppas jag inte, haha nej men det är jag inte.
7. Är du full? Hahah alla dagar i veckan, kompiiiiiz  ;)
8. Är du en cooling? FUCK yeah!
9. Är du från Irland? Nepp
10. Är dina föräldrar gifta? Neppps.

 Kärlek

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nä.
2. Har du nånsin blivit sårad? Nja.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Skoja inte.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? haha ja.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? jo men visst!
6. Har du haft en hemlig beundrare? De tror jag inte.
7. Är du kär? haha nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? kanske

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? haha vadå lust?
2. Hår eller ögon? ögon!
3. Katt eller hund? hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästavänner!
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? båda kan väl vara bra!
8. Pengar eller lycka? man blir lycklig av pengar!
9. Dag eller natt? dag!
10. MSN eller mobil? Mobilen

 
10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Haha nej.
2. Brutit ett ben? Jo men det har jag, riktigt skönt vill jag lova!
3. Gjort nåt du ångrar? Ja en massa faktiskt
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men vill göra de!
5. Ätit en hel tårta? haha nej
6. Ljugit för någon du tycker om? njaa, någon vit lögn för mamma kanske ;D
7. Gjort bort dig offentligt? Jajjemen!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? nope
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja flera dagar faktiskt
10. Velat försvinna? ett antal gånger!

Vad såg du på tv sist? nåt på 3an
Vems blogg läste du sist? kissies
Vad åt du sist? halstablett
Vem pratade du med sist? Felicia
Vem ringde du sist? Felicia
Vem messade du sist? Felicia
Vad läste du sist? dom här frågorna
Vem pussade du sist? Fuxifux


Tillägnat Malin

 Heeey Broschhhan!
Okej jag skoja bara. Har blivit extremt dålig på att blogga, igen. Meeen har haft noll insperation & på tok för mycket tankar i min hjärna för att kunna kladda ner några ointressanta rader här.
 
Har liksom inte gjort ett smack idag, för jag är sjuk som ett litet troll & har ttyp sovit hela dagen. Så hästarna fick tyvärr vila idag. Ångeeest eftersom alla ska tävla i helgen. Men imorgon ska alla ridas, skiter i om jag kommer dö. haha bara att offra sig.
 
Nu på kvällen har jag vart på ungdomstyrelse möte med mitt crew, hahah nej skoja bara men med mina klubbkompisar och ja iof är vi ju ett lite crew, yeah! Hade väldigt svårt att vara seriös måste jag säga. Pratade mest "blattespråk" asgarvade och klagade på att jag hade ont i hjärnan. Men jag skylle rpå att jag är sjuk. Inte lätt alla dagar då faktiskt.

FUCK yeah!
 
Men nu Malin fick du iaf lite att läsa på kvällen, så jag hoppas att du blir nöjd så ska jag försöka att uppdatera lite oftare.
wäääääääääh, sjukis!

Wääääh

Tar tillbaka allt jag sa igår att jag skulle göra idag. Sjuk som ett litet troll.

Får se vilka som måste ridas och även om mamma kan rida något när hon kommer hem för jag vill bara inta sängläge igen.. :(


UHHUUHUH

Wääh, Beck filmen är faktiskt väldigt läskig, så just nu sitter jag och gömmer mig under mitt täcke.. Är sjuk som ett litet as också. Halsen är helt kaoz, rösten flörsvinner och jag hostar även som en gammal gubbe som rökt hela sitt liv.
 
Spenderade natten hos min bästa vän! Mat på ceasars & glass på de. Fina grejer igår vill jag lova! Eftersom båda var lika sjuka så spelade de ju ingen roll att vi umgick med varandra. Hahah vi hostade ikapp liksom.
Idag chillade vi länge & sedan drog jag och solade en stund innan mamma kom och hämta mig (och jaaaa, jag vet att man inte ska sola om man är sjuk. För man blir oftast ännu sämre, men whaaat evaaaahH!
 
Sen på eftermiddagen red jag 3st, Bärr ut i skogen, mys. Black & Fuxi på banan (fiiina) Nikki fick gå i pessoan.
 
Imorgon måste jag tilbaka till mitt seriösa (skaffa magrutor läge) Så massa pw;s och övningar som jag inte orkat med i helgen, funderar på att gå fram och tillbaka till Kumla imorgon så jag kan sola igen, hahah! kommer vara sjuk för evigt. Hästarna ska gå seriösa markarbetspass osv imorgon. Startar med Black 07;15.
 
Yeeeeeeeeah!
mycket bra kväll dedär!, I waant youuuuuuuuu babe


Åh fina hästarna

Tränade med både Fuxifux och Nikki.
Började med fuxi som fick gå i ponnygruppen med småtjejorna! O hon skötte sig jättebra. Var lugn och fin på framridningen och hoppade lugnt och rytmiskt över hindren. Fiiina FUX!
 
O Nikkipikki galenpanna var också jätteduktig!! Framridningen gick bra och Eva gav mig tips hela tiden egetligen för att hålla henne lugn. Man får liksom skita i vart hon har huvudet. För hon är byggd sån att hon är vääldigt högrest. Men sen får hon longeras i peesoan lite så att hon ändå får ner huvudet. Men hoppningen gick så himla bra idag & hon hoppade såna språng!!! Fina Pickooo <3

Hey baby

Tjenare mina söta vänner.
 
Har ridit Bärran på banan och hon var så himla fin! Mitt hjärta. Så skönt att sitta på hästar som man kan alla knappar på. Nu vill man ju verkligen inte sälja henne, men hon börjar ju bli redo kroppsmässigt nu liksom, bläää.
 
Sen Petro barbacka och hon var också fin, spranf runt som en liten dressyrponny, haha.
 
Även vart ute på min 8km pw runda, så har faktiskt hunnit med en del. Men nu har jag intagit sängläge för jag är sjuk. Eller det bryter ju aldrig ut helt utan är bara så jäkla seg, med huvudvärk, hosta o nysningar. jaja blir väl bra snart!
 
Funderar på om jag ska klippa någon av Nikki o fuxen innan träningen idag.. hm!

Wääh

Håller på att bli assjuk tror jag, har inte alls vart på topp idag.
Men har ju rört på mig ordentligt iaf, gått 1,3 mil och gjort lite träningsövningar. Har ju startat en tävling mot min bror vem som får magrutor snabbast. HAHAHH har aldrig haft magrutor men det kan ju vara värt ett försök.
 
Blackieboo var rädd som en liten gris i skogen och spände upp sig till en stor ballong under hela uteritten! :)
 
Nej men ska väl träna magen lite dååå, tjaråååååååååååååååå!

Yeeah!

Red Fuxi & Nikki imorse, lite lättare pass på båda två eftersom dom ska träna imorgon. Så kände mest igenom och jobbade i formen. Båda skötte sig fint. 
Sen var jag ute på en 5km pw i skogen! Så himla skööönt!
 
Nu har jag precis kommit hem från Kumla och tänkte faktiskt om en liten stund (tills min telefon laddat kllart) Dra ut på pw nummer 2. Har ju ändå inget speciellt för mig, så kan ju lika gärna röra på fläsket! :D Blir nog 8km rundan den här gången.
 
Sen ska Petro ridas & Blackie ska få gå ut i skogen lite tillsammans med mamma och Bärran.

I brist på annat

Tappade min blogg motivation lite, men har ridit alla hästar idag och det har gått bra :) Men tänkte iaf dela med mig av en lista som jag snodde från Elin Westin ;)
 
Senaste
Som du pussade: R
Som du kramade: R
Ombytet du gjorde: Från ridkläder till mysikläder
TV-programmet du såg: X-factor
Internetsida du besökte: Facebook
5 låtarna du hörde: A, men jag och vad låtar heter är inte kompisar, jag bara sjunger med.
Personen över 20 som du pratade i telefon med: Mamma
Personen under 20 som du pratade i telefon med: Lisa
Personen över 20 som du skickade ett sms till: 
Elin K
Personen under 20 som du skickade ett sms till: 
Malin J
Saken du rörde: Tangenterna på datorn
Djuret du klappade: Smuulan
Platsen du var på innan där du är nu: Toan.
Som du drack: 
Vatten
Som du åt: Nudlar
Som du köpte: 
Ingen aning
Personen du pratade med i verkligheten: 
Mamma
Personen du skrev till på facebook: Sofia
Personen du ringde: mamma
Personen du smsade: 
Malin J
 
 
Dagens
Humör: Rätt tråkigt humör faktiskt.
Klädstil: Ridkläder hela dagen lång
Hår: 
Toffs
Skor: Ridskor + träningsskor
Bästa händelse: Hm ingen aning, har inte hänt något speciellt idag
Tråkigaste händelse: Läsa i en bok
Jobbigaste händelse: Att mamma inte orkade laga mat. haha händer ju aldrig?
Saknad: Min NIKKKKI :( <3
Väder: tråkväder
Måste: Läääsa
Datum: Tisdag 18 september 2012
 
 
Morgondagens
Planer: Rida hela dagen + en sväng in till kumla
Ser fram emot: 
Rida på min fina Blackie <3

tävling igår

Blackie var och tävlade lite igår. Hoppade först 1m och fick ett litet skitpet för hon sprang på tok för fort och kom lite nära. Men inga dumheter eller stopp. 
 
Sen hoppade vi laget som gick i 105, och då bara körde hon upp huvudet till 2an så hon kom helt fel så då rev hon den ganska rejält, men sen var inte prinsessan i ett endaste litet hinder till, haha utan snaraare 40cm över!!
Mina lagkamrater skötte sig himla bra också så det slutade med vinst förr RKK! :)
Hon är så fin mitt hjärta!!

Just nu ligger jag typ död i sängen, känner mig apasjuk. Har ont i huvudet och halsen ;( Har inte vart sjuk på typ ett år, så nu kommer de väl. Aja bara 4 hästar att rida idag så det är väl bara att sätta fart.

weehe!

Hejsan allesammans!
 
Har inte haft orken riktigt till att uppdatera idag.. Var en helt galen kväll igår! Vi hade så sjukt kul verkligen. Bästa Sandra och Erika <3
Somnade klockan 5 imorse och vaknade sedan igen klockan 7, wäääh 2 timmars sömn. Kan ju säga att jag har vart som en död jäkla zombie hela dagen. Åkte iväg till Wittvång för att kolla på småtjejorna när de hoppade idag. Dom är så duktiga!! <3
 
Hade egentligen tänkt att rida 4 hästar idag, men drog sen ner det till 3 & till slut 1. HAHA, bara blackan som fick bli riden idag. Eftersom hon ska tävla imorgon. Hon var superfin min pärla.
 
Nu väntar vi på familjen Gustafsson som ska komma hit och äta middag snart! 

Yeah

Är så glad för att Bärran var så duktig idag! Fina häst.
Blackan ska ridas, sen blire fixellifix för ikväll blir det utgång med Sandra & Erika!!!! Weeehooooo.
 
Hörs imorn.
Kärlek <3

Bästa bärran!

Åh bästa bärrabus! Felfri och placerad i 120 också!! Hon är så himla fin just nu, hade en sån bra känsla genom hela banan :) min fina <3


Fina bärr!

Hon var så himla fin och blev 2a i 110 :) skönt att bara få busa runt lite på lägre höjder!!


Tävling på G

Då är vi snart framme i Karlstad! Har väl ca 20 min kvar eller något. Hade klockan på 04:30 imorse så idag var första gången jag fick väcka katten och störa hennes morgonsömn :'D våran lilla bebis katt är så sjukt social så hon brukar väcka mig typ halv 6 varje morgon.. Så nu fick jag ge tillbaka ;d

Bärran hoppar 110&120 idag :)


dagen + träning

Hello!
 
Har vart med Jennifer hela dagen & vi red först Bärran och Petro Kände bara igenom bärran inför imorgon :) Lite lösgörande arbete så :), Jempi red petro jättrebra och hon hoppade så fint så!
Sen missbedömde jag tiden lite så Blackan hann jag bara rida i ca 20 min ;'D Men hon skötte sig bra, min pääärla!
 
Till sist träning med Nikki. Tycker hon skötte sig över förväntan faktiskt! Jobbade på bra på backen även om hon har huvudet väldigt högt upp. Men hon slappnade flera gånger av och höjde ryggen. Fick även lite ordning på galoppen med Evas hjälp. Jag måste liksom rida henne så mycket för ytterhjälperna så att hon håller sig rak.
 
I början av hoppningen så blev hon så himla pigg, men jag kom till rätt lägen hela tiden och fick bra språng! Eva testade henne lite på höjden, kanske 120 bara men för att se lite vad man har att jobba med. Fick ett stopp på henne för jag försökte hålla kvar lite i handen, så kom jag om och lättade så gick det superbra. Hon springer ju på rätt fort om man säger så. Men sista språnget på banan vi gjorde på slutet var så sjukt bra!! Tänk om hästen skulle hoppa så på alla!!. Men då vet man ändå att det finns sånna språng i henne och att man får försöka hitta den känslan och  få henne o hoppa så fint :)
 
Kom på efter träningen att jag inte ätit något sen frukost ;o Så nu är mamma iväg och handlar kebab till mig!!!!!! MUMS!!!!!!!

Torsdag

Hejsan!
 
Släppte ut alla hästar imorse,men Bärran fick gå ensam på ridbanan, men hon blev tokig och försökte mosa staketet ;o Så jag fick släppa ut henne till petro,dropps o black. Vill ju inte ha alla dom tillsammans för Droppan lyckas alltid bli sparkad och skadad. Men det har faktiskt gått bra än så länge! :)
 
Nu är Petro skodd, så väntar bara på att Jennifer ska komma så vi kan rida :) Hon får ta Petro och jag Bärran, sen ska Blackan gå ett lugnare pass på banan, fuxen ska vila eftersom hon var så duktig igår & Nikki ska hoppträna ikväll!

Heheheh

Dåliiigt med uppdatering i knoooow, men haar vart borta hela kvällen hos våra kompisaaar! Så himla trevligt.
Hästisarna gick kanoners. Bärran känns superfin inför helgens tävling o hoppade strålande fint idag.
 
Fuxen var faktiskt också duktig! Men hon var jäkligt spänd idag när jag började rida vet inte om det var trafiken utanför oss med massa stora långtradare om fladdrade fförbi. Men hon gjorde sitt jobb & hoppade alla hinder :) Hoppade bana på ca 1m-1,05. Men hon behöver såååå mycket mer muskler.. Så allt kommer handla om att stärka henne med studds och korta ihop vissa saker. Så hon kommer under sig ordentligt och stärker sig.
 
Nu ska jag läsa liiite i en book & sova o gå upp astidigt för att släppa ut hästarna imorgon, men får lite sällskap av Jennifer i morgon så det ska bli så trevligt!! :)
 
Vissa dagar är saknaden större än andra, åh jag vill bara ha dig tillbaka min fiiiiina! <3

Wiiie äntligen ny klippmaskin!

Efter jag vart i Kumla så kom papi & hämtade mig så åkte vi direkt in till hööks för att köpe en ny klippmaskin, köpte en lika dan som Huss har eftersom jag fått låna den några gånger nu när våran har vart trasig och den har vart toppen! Så nu ska de klippas hästar :)) Fuxen är mest akut, sen Nikki & Petro.
Nu ska jag ut och bygga hinder!! :) 

Onsdag

Heeej!
 
Har bara ridit Nikki än så länge, börjar verkligen hitta knapprna på henne i skritt och trav, men galoppen har vi fortfarande väldigt mycket att jobba på. Hon kör upp huvudet och springer liksom, haha :) Men det kommer nog blir bättre med tiden. Imorgon ska hon få hoppträna nere på Örsta.
 
Nu ska jag in till Kumla en  sväng & när jag kommer hem ska jag bygga upp lite saker på banan som jag kan jobba med. Tänkte hoppa Petro, Bärran och Fuxen. Så blir väl någon linje & kombination oså. Blackan vilar idag.
 

dödstrött

Kom nästan nyss hem från Lennart träningen, vår träning höll typ på i två timmar.. Det var en häst som knasade sig lite så det tog hur lång tid som helst.
 
Blackan var så himlaa fiiiin!! Hon var så snäll. Gjorde alla övningar hyffsat bra. Vi tränade på rätt skarpa linjer som dog leg och där fick vi väl lite problem eller hon blev lite tjaffsig i munnen. Men efter lite tips av Lennart så blev de faktiskt bra sista gången vi hoppade gjorde hon det mycket bättre!
Fick två stopp i kombinationen för att jag inte red på alls in så hon fick långt, men nästa gång hon kom på så hoppade hon jättefint så känns bra att hon inte blev sur.
 
Men sista banan vi gjorde så vard det asbra, åh min fina tjej!!!
 
Men saker att tänka på.
Lätta i handen framför hindren, så hon får hoppa själv. Inte störa henne och göra henne sur.
När jag bromsar - släpp benen , för annars blir det lite dubbla budskap för henne.
 

Men Lennart sa det att jag har en häst med riktigt fina kvaliteér och att man måste hitta olika vägar för att hålla henne  på gott humör liksom. Inte ge henne dubbla budskap eftersom hon ibland har svårt att förstå en sak. Men egentligen störa henne så lite som möjligt.

Nej nu ska jag sooooova, så jäkla trötttt

KAOOOOZ

 
 
Petro - Hon var superfin och sprang på så glatt i skogen! Men kunde inte galoppera så mycket för hon behöver skos om.
 
Fuxen - Hon var jättesöt och lite tittig, men skrittade och travade henne bara. Tyckte hon skulle vänja sig lite med våran skog och jag ville bara känns av lite. Vi har en järnväg mitt i skogen där det kommer 1 tåg i veckan typ, så den tyckte hon var läskig att gå över men hon gjorde det iaf :) Duktiiiig!
 
Nikki - Samma som med Fuxi, bara skritt och trav o hhon kändes superfin :) Tog några minuter innan hon ville gå över järnvägen men annars så :) Gillar henne mer och mer för varje pass nu känner jag! :))
 
Sen bröt KAOOOOOOOOOOOOOOOZET ut..... Eftersom inte alla hästar kan gå tillsammans och vi bara har 2 stoora hagar nu (ska delas av) så fick Bärran gå på ridbanan idag och det gick jättebra. Men när jag kom tillbaka från passet på Nikki så såg jag att stödet som jag knutit fast Bärrans "ingång" ramlat omkull så att hon bara kunde gå ut. Men hon stod som tur  var kvar på ridbanan, men när hon såg mig så stack hon ut från ridbanan direkt -.- Upp på dynghögenoch sjönk typ 1m, o jag höll ju i Nikki och Bärran är jättesvår att få tag i sådär, så in med Nikki & ut o jaga bärran, men så sprang hon i mellan våra två hagar. Där en häst absoluuuuut inte ska gå. För det är massa träd och buskar och ett dike hela vägen, men dit sprang hon fram & tillbaka, ner i diket, upp ur diket.. Till slut fick jag tag på henne.. Men var ju tvungen att gå tillbaka samma väg som hon tagit sig dit på. Men då fick hon ju för sig att hooppa in i hagen till petro, blackan o droppan. Så det gjorde hon bara att hon kraschade hela övertråden och bröt sönder en stör. Kom in i hagen och sen sprang alla som idioter med staket kraschat... ASDFGHJK höll på att få ett litet psykbryt, men jag fick till slut tag på alla och fick laga hagen igen..

Tisdag

God morgon!
 
Har bara ridit Bärran än så länge, en runda ut i skogen & hon tyckte verkligen att det var så himla roligt! Hon fick springa av sig lite energi och även bättra på kondisen lite. Hon tyckte iaf att det var hur kul som helst och bråkade ingenting! Duktig :)
 
Ska snart ut och rida resten, alla ska ut i skogen idag förutom Blackie för hon ska ju på Lennart träning ikväll! :)
vinst 130 förra året, duktiga Bärr!
 

Sorrry för dålig uppdatering

Ledsen ör sjukt dålig uppdatering idag men har haft fullt upp.
Efter jag kommit hem efter shoppingen som kom min vän Jessica hit som jag inte träffat på år känns de som.
Så vi red först Bärran & Fuxen, Jessica på Bärr och jag Fuxi :)
 
Men när jag skulle göra iordning henne så såg jag att hon tappat en framsko. Så pappa fick sko om henne fram. Men hon skötte sig bra på ridpasset. Lite kort i galoppen i höger varv, kändes som hon inte vågade sträcka ut ordentligt liksom men blev bättre ju längre in på passet vi kom. Men hon jobbade mycket bra i formen! imorgon ska hon få ut i skogen och chilla lite, smälta nya stället liksom :)  Bärran såg jättefin ut med Jessica på ryggen så det kändes super!
 
Sen red jag Nikki & Jessica skrittade & travade runt på Petro barbacka, o hon såg också jättefin ut, sprang runt där som en liten dressyrponny.
Nikki hade jag lite problem med idag ;D Om man nu kan säga så. Men satte på henne gramanen idag eftersom jag behöver ha lite hjälp med att få ner henne i formen och få henne att jobba med ryggen. Men hon ville inte alls släppa till utan gick och spände upp nacken iaf. Men skrittade henne massor under passet och fick till slut ner henne i formen avslappnad där hon själv ville neråt liksom. I traven fick jag väl inte igenom allt men det kändes ganska bra! Men galoppen.. Där har vi mycket att jobba på ;):) Hon spänner upp nacken och släpper ryggen lite.
Det är ju lite så hon är men när jag väl hittar knapparna så kommer det nog fungera! Red henne säkert 1h o 20 min eller nåt idag, haha för mamma kom och försökte hjälpa mig lite & fick lite tips :) Sen på slutet hoppade vi några språng (utan graman), mest för att jag ska lära känna henne liksom. Det gick jättebra men hon blir galet taggad så fort hon får hoppa!
Sen när jag travade av så var hon jätteeefin i traven också!! Gick lite för fort för att det skulle vara perfekt men hon försökte ändå!! Fiiina häst!!!
Men jäklar vad arg hon blev på mig när jag försökte fatta galopp några gånger, för jag ville ha henne att fatta galoppp från skritt, men de ville inte Nikki. Så där har vi lite o jobba på. Men det är så roligt att ha hästar som man får kämpa lite med och som man märker resultat på!! Efter passet så arnikade jag henne på ryggen och maserade henne lite. Hon ska också få gå ut i skogen imorgon. goosiii <3
 
Så får vi se när jag känner mig redo för att ta ut dem på tävlingsbanorna! :)
Ledsen för lång och rörig text, + att jag måste hitta laddaren till min kamera. Vill ju visa er fler bilder på mina/"mina" fina hästar! :)
 

Shopping

Var iväg och handlade lite saker med pappa förut! Hinkar,vattenkannor, babypelham till Nikki, handskar och ett par rullsporrar!


Ajajaj..

Träningsvärken satt fint imorse, kunde knappt ta mig ur sängen hhaha :(

Blackie är riden och hon gick bara ett lugnt pass där jag kände om allt fungerade eftersom hon ska på träning imorgon.

Nu är jag och pappa på väg till Malin för han ska sko hennes hästar, sen ska vi till jula och shoppa hinkar ;D

Hörs sen!


Totalt slut

Oj har redan träningsvärk.. haha nu ska vi bara ut och natta hästarna sen ska jag hoppa i sängen direkt!! Ska sitta på Blackie klockan 7 imorgon bitti, så god natt alla underbara människor!

Blackie film

 
Filmen på Blackiiebo!
 
Petro gick superduper, så himlaa fin ponny! <3 Bästa!

livets liv!

Huh, kommer fasen bli smal av att ha så många hästar ;d. Har inte gjort något annat än ridit sen jag kom hem. Är just nu inne på en liten vattenpaus.
 
Blackie red jag på banan och hon var så fin! Fick kanske lite inspiration av dressyrmupparna ;D:) nere på örsta. Så jag släppte stigbyglarna och red utan största delen av passet. Gjorde skänkelvikningar, serpentiner, och lite andra dressyr moves. Hon höll sig lugn och avslappnad hela passet så även fast jag red i ca 45 min var hon knappt svett. Vilket betyder att hon inte alls stressade så mycket som hon brukar göra och vi blev inte osams en ända gång! :)
Har en liten filmsnutt som jag tänkte lägga upp, men den kommer sen.
 
Bärran red jag också på banan med gramanen och hon gör sitt jobb precis hela tiden. Nu börjar hon komma tillbaka till sin fina form igen så det känns superkul! Men hon jobbade fint och sökte sig framåt och nästan ända ner i backen när jag travade av. Så fiiin!
 
Nu ska jag ut och rida Petro, sen blir det en brakmiddag och TV-kväll!! :)
mycket liten tjej på en stor Petro, det här var 04 eller 05.
 

Full rulle

Svar till Elin: Nej dem är inte mina. Vi har fått låna båda två :) Men Nikki har vi mer på foder medans Compagne är en försäljningshäst. :))
 
Nikki red jag imorse & försökte mest hitta lite knappar på henne och få henne att slappna av. Gick riktigt bra och fick henne avslappnad vissa stunder under passset där jag kände att hon verkligen jobbade på bra med ryggen! Ska  bara försöka få henne lugn och lydig på marken. Det är prio 1. Men hon är så go! tror det kan bli riktigt bra om jag får ordning på allt :)
 
Sen var det dressyrtävling nere på örsta så kollade där en stund men nu har jag för en liten stund sen ridit fuxen & den är så trevlig! Jobbade mest på att få den att höja ryggen och mest basic, men det gjorde den så bra :) så nu kan jag börja testa lite mer saker. Men här är filmen på henne från idag! :)
 
 
nu ska jag ut och rida 3 till!! wehooo :)

Herregud alltså!

Vi åkte iväg imorse till Uppsala egentligen för att kolla på en häst, men jag visste att jag skulle testa två. Men var inställd på att kanske få med mig en häst hem. men nu blev det båda!! haah FULLT STALL, japp!
 
Först testade jag Nikki (hon heter precis som min älsklinsvovve! :') perfekt liksom.) Det gick ganska så bra, det är en riktigt speciell dam med mycket power & egen vilja. Jag red runt och testade lite och fastnade ganska så snabbt för henne. Hoppade lite och en gång blev det lite knas för jag är så van med att hålla stöd ända in i hindren på mina hästar, men nikki vill klara den sista biten lite själv & vill absolut inte att man håller henne i munnen. Men efter det gick det kanoners. Hon är som en ragnar deluxe (min förra cponny) Så då blev det bestämt att hon skulle få följa med hem :) Hon är 7 år & har startat upp till 130. Känns som en riktig utmaning att bita i och de ska bli så roligt!! 
 
Sen testade jag även fuxen (Compagne) som jag för övrigt stavade helt fel på när jag la upp på facebook, hehe. Blev positivt överaskad av den hästen faktiskt! Supertrevlig med ett jättefint språng så det ska bli roligt att få bygga lite muskler på henne och komma ut och tävla. Tanken med henne är att hon ska säljas, så när hon är redo kommer hon att läggas ut på annons. Sto 13 år, haft massa föl.
 
Mycket trevliga hästar som redan blivit accepterade av våra egna här hemma! Har myst med dom nu på kvälllen, så goa <3 Nu är det verkligen all in på det här med hästar känner jag! Nu har jag fått en chans så nu är det bara att satsa :) Bara fixa mig ett litet jobb så jag kan vara med och betala lite i denna skitdyra sport :D
 
Skriver mer imorgon för nu måste jag ta en dusch!! Imorgon blir det full rulle, rida två på morgonen & sen blir det örsta och kolla dressyr och sen hem o rida resten! hehe galet men så himla kul!!!
 
fina Nikki! <3

Nya pärlorna!


På äventyr

Bärran gick faktiskt himla bra när jag red så kunde inte vara arg på henne så länge för att jag ramlade av ;)

Blackie skötte sig också och fick öva på skänkelvikningar och lite travhoppning! Hon var faktiskt för en gångs skull lite samarbetsvillig :) så det var roligt!

Nu sitter jag i bilen på väg mot ett litet äventyr :) mer info får ni om det i eftermiddag :)


Avramling på morgonkvisten

Jo men god morgon!
Ramlade nyss av bärran, yehooo! Dumma polle, har ju lånat sandras sadel som nu alla vet och då när jag hoppade upp så var ju lädren några hål för korta. Så jag längde dem men när jag skulle dra tillbaka så som man brukar så var det så jäkla trögt så jag fick liksom lägga mig ner på höger sida och ta i allt vad jag hade och satt som en liten rumpnisse och då bärran som aldrig brukar göra något blir livrädd och kastar sig åt helt andra hållet så jag åker av baklänges som på en rutchkana typ.... Åhhhh, men landa på fötterna iaf!


Hola amigos!

Blir en liten uppdatering innan läggdags! Har hunnit med en hel del idag faktiskt, hehe. Städade transporten & en liten del av stallet.
Hämtat Sandras butet som ska invigas på tidigt imorgon bitti! Bäris & Blackis ska vara ridna innan klockan 11 för efter de bär det av på äventyr! Ska bli riktigt roligt faktiskt. 
och hela eftermiddan har jag spenderat med min bästa kompis Rebecca! <3 Så kom typ nyss hem & nu ska jag snart sova och ladda inför morgondagen :)
 
Önskar även mina klubbkompisar som ska iväg till laxå imorgon med sina ponnys massa lycka till! :) Kör hårt tjejer!

Klar!


Åhhh!!! :D

Blir så glad!!!
Jocke var nyss här med en apasnygg ridjacka med hans företags logga på, och jackan satt helt perfekt :') Så tusen tusen tack! Kan visa bild på den ikväll!
 
Nu ska jag städa klart transporten & mocka stallet, men vi hörs sen! :)
saknar mitt långa hår! 

Haha!

Hade ju tänkt mig värsta sovmorgonen idag, men såklart vaknar jag av Malins sms och blir klarvaken :'D hahaha men har ändå rätt mycket att göra idag så det kanske är bra att komma upp i tid och sen längtar jag som tusan tills imorgon!!!! Vad det handlar om får ni som sagt reda på imorgon :)


Så jäkla trött!

Uh, är så trött på kvällarna nu för tiden, gammal elleer vadå?
 
Red Blackis hemma innan träningen & idag hade hon väl kommit på hur jag gjort för att komma åt henne, så hon var så sur & försökte bita mig i fötterna ;o haha. Men sadeln som jag haft trycker så mycket på bogbladen & satt helt kaoz dåligt på henne så tror hon var irriterad över det, för hon bara totalvägrade att rygga, vilket hon aldrig gjort förut, så får hoppas hon sköter sig igen med Sandras butet! Men jag lägger inte så mycket vikt på detta pass utan nöjer mig fint med dagarna  som hon gått så himla bra! Eftersom jag lämnade tillbaka Mys sadel idag så får mina hästar  vila imorgon, vilket ändå passar bra för dem.
 
Bärran fick gå träning nere på örsta & hon var så duktig! Hon var så sjukt glad över att få komma ut igen och få lite uppmärksamhet! Hon gjorde övningarna bra fast att hon inte var heltt igenomjobbad från början eftersom vi hade lite tidspress för mörkret. Orkar inte förklara vad vi tränade på för jag är sååå trött. 
 
Efter träningen pratade jag med Malin i typ hundra år :) Så himla trevligt, bästa mallan! Sen körde vi iväg Niklas till hans jobb (hehe jag körde) kör typ hela tiden nu för tiden!! & så hade han med sig sin lilla  valp Nova, så charmig liten hund allstå, hon skällde, bet mig i öronen & håret. Gulle, Nej nu ska jag duscha och sooooooooooooova. Hästfri dag imorgon så jag ska ha värsta sovmorgonen! Men ska fixa massa i stallet imorgon & städa transporten osv :)
ful apaaaaa!

Fina Petro!

Red Petro barbacka (som vanligt) Ska bli så skönt när jag får hem Sandras sadel för då kan Petro ha den med :) ör den som jag rider med nu är på tok för trång för henne.
 
Hon var superduper fin, lite lat men annars gjorde hon allting väldigt bra. Måste hålla henne i trim nu när hon ska säljas, tänkte få ut en annons i helgen! Så om någon vet någon som är intresserad av C-ponny just nu så hör av er! Vi har världens finaste & bästa läromästare :)
 

Dumma sadel

Sådär, här är min trasiga sadel :(


Happy!

Hello babes!
 
Händer så mycket positivt i mitt liv just nu så jag är bara så himla glad! Har vart och gjort en grej i Kumla nu på morgonen & jag fick cykla dit & hem (ca 1mil) Så nu har jag fått nog av motion denna vecka!
 
Nu sk jag få i mig lite lunch & sen ut o rida min fin Petronella.

Mina fina!

Red Blackie hemma på ridbanan idag & hon var så fin! Blir så glaaad för både igår & idag så har jag vart så himla nöjd med henne. Haft en bra känsla hela passet & inte massa bråk. Det gör så mycket vill jag lova. Så nu kan jag äntligen börja fundera ut lite övningar som kan passa när hon faktiskt gåt att rida som en "vanlig" häst på marken. aja himlaaaaaa nöjd iaf :)
 
Bärran fick åka med ner till Örsta & gå ett pass där. Hade rätt kämpigt med att få loss henne, men efter massa öppnor/slutor, ryggningar osv. Så fick henne till en fin form där hon gick avslappnat till slut så det känns superbra! Träffade även Sandra Kåregren där nere & då kom vi fram till att jag kunde låna hennes butet!!!! :D Lyckan som uppstod!! Har såååå ont i rumpan just nu & när jag rider så sätter jag mig typ bara på ena skinkan för att det blir mjukare så (HAHAH) men när jag sitter som normalt på båda mina sittknölar så får jag så ont så det är galet, är så bortskämd med  min mjuka fina bästa älsklings butet sadel!! <3 Så det känns awesome!
 
Nu är jag så trött så mina ögon nästan går i kors, men hörs imorgon!!
Min kärlek Nikki <3 miss you so much!

Rubrik

Tjena morrs!
 
Det gick jättebra med Lottas häst hos Koko!
Sen när jag väl var hemma igen så fick jag sån jäklans huvudvärk så jag gick upp och la mig i sängen & somnade såklart.. Inte bra eftersom jag gick upp så tidigt idag så hade jag tänkt komma in i rätt dygnsrytm igen eftersom jag ska upp hyffsat tidigt imorgon med.
 
Ska bara ta något att äta & sen ska jag rida Blackie. Bärran kanske ska med ner till örsta eftersom Mamma ska på möte,men det återstår att se.
 

Åh saknar min sadel.. Lovar att allt med den där sadeln kommer bli kaoz & jag kommer säkert inte få tillbaka den på läääääänge. :(

Onsdag

God morgon!
 
Har redan vart ute och ridit Petro barbacka en sväng i skogen. Hehe kan ju säga att jag har träningsvärk i både magen och rumpan sen mina pass igår. Petro skötte sig fint, såg lite spöken här & var men det blåser ju storm här, så det kanske inte var så konstigt. Men hon är så go lilla prinsessan.
 
Nu kommer Lotta strax och hämtar mig för hon behövde lite hjälp för hon ska iväg till Koko med sin häst & behövde lite lasthjälp oså & absolut så ställer man ju upp på de :) Eftersom de hjälpte oss nu på tävlingen i Kumla att köra våran ena häst så känns det bra att kunna hjälpa dem på något sätt också!
 
Så vi hörs när jag är hemma igen!

JAG ÄLSKAR DEN HÄR!!! HAHHA

Asså hur grym är inte denna låt & speciellt videon, DANSEN <33333333333
 

Grym dag!

Gjorde ett mobilinlägg om min sadel, men det kom tydligen aldrig upp, så lägger upp en bild senare istället! Nu har jag iaf lämnat min älskling på Till Häst & så ska de skicka iväg den till Hammarö & så kanske den skickas till Frankrike sen, det vet vi inte än. Uhhh saknar redan min bejb!
 
Var även inne på marieberg och blev ett par skor rikare, köpte ju ett par härom dagen & dom måste jag nästan visa er för dom är så gryyymt snygga! Riktiga klackisar. (hittade bild på inetrnet direkt!)
 
Sen är det en till grej på gång som jag är aslycklig över!!! äntligen händer dert lite grejjer. Mer om det får ni höra på lördag för då kanske det är klart! Wiho, hemligt hemligt :)

 

Hoppla polle!

Sådääär, då var alla tre ridna.
 
Började med Bärran barbacka på banan, haha go träningsvärk man kommer ha imorgon. Men hon var fin, man kommer åt henne rätt bra när man rider utan sadel faktiskt! Ett litet lagomt pass blev det. Imorgon behöver det sättas lite mer press på henne och få loss henne helt eftersom hon ska träna på torsdag!
 
Sen Blackie red jag med sadeln jag lånar. Tror faktiskt det kan vara rätt bra att byta sadel lite sådär. För i den här sadeln så får jag kämpa mer med min egen balans och sits hela tiden. Det får man liksom lite gratis med buten. Men tror jag har kommit på hur jag ska lösa hela den här tråkiga situationen med Blackan. För när jag själv tänker efter så har jag inte vart så konsekvent i min ridning på henne, för när hon bråkat och hoppat iväg, sparkat osv så har jag ju brytit av och börjat om. Släppt skänkeln och handen och det har bara blivit kaos. Så hon har ju helt enkelt bara tagit över. Så hon tror att hon bestämmer. Vilket man kan säga att hon gjort.
 
Så idag jäklar gav jag mig inte. Jag höll henne inom hand och skänkel hela tiden. När hon började bråka så höll jag bara kvar. Varken mer eller mindre. Sen blev hon ju asförbannad en gång och bara stod på stället och sparka ut med ena benet. Men jag gav mig inte och till slut så gav hon sig och gjorde faktiskt inget mer dumt. Fick igenom en hel del idag och kan faktsikt för första gången på länge säga att jag är nöjd med passet! 
 
Petroos red jag också barbacka och hon gick så fint så :) Imorgon ska hon få ut och springa lite i skogen!

"God morgon"

Hejsan!
 
Vaknade för någon timma sedan, men har bara segat. Men nu ska jag dra på mig ridbrallorna & ut och trimma mina små gullhöner! Eftersom sadeln är paj så blir det barbacka på både Petronella & Bärran. Medans Blackan får gå med sadeln jag lånar då jag inte tänker riskera livet och rida barbacka på henne.
 
Kan ta en bild på hur sadeln ser ut också så ska ni få se vart den gått sönder.
 
hahahahah, det var inte så lätt att vara liten alla gånger.

Bilder från min gamla bilddagbok!

tävling med min älskling idag!
peta sista hindret i båda klasserna haha så jävla surt
speciellt eftersom L;an var DM!
men jag är så grymt nöjd!
kan inte annat än att le när jag kommer in på banorna med dig!
det är du & jag vi hör ihop!
allt är så underbart när man bara glömmer bort allt vad prestationsångest nu är & bara går in & gör sitt bästa!
snart 6½ år tsm sånt släpper man inte i första taget.
jag älskar dig min prinsesssa <3
 
<a href="#" class="" onClick="javascript: window.open('/externalLinkRedirect.php?url=http%3A%2F%2Fsoclog.se%2Fp%2Ff.html%3Furl%3Dhttp%3A%2F%2Femeliiestenstrom.blogg.se');">http://emeliiestenstrom.blogg.se</a><br />
bloggen är typ igånggggg&nbsp; &nbsp;
 
finaste hestarna!
men  petros hals i imitt hjärta!
mina älsklingar
 
Vääääääääärldens finaste! bild från filmen som finns på bloggen.<br />
Gud jag har verkligen världens finaste ponny! så check it out ;)<br />
<a href="#" class="" onClick="javascript: window.open('/externalLinkRedirect.php?url=http%3A%2F%2Fsoclog.se%2Fp%2Ff.html%3Furl%3Dhttp%3A%2F%2Fmeemeeliee.blogg.se');">http://meemeeliee.blogg.se</a>
 
nu måste alla kommentera bloggen<br />
<a href="http://soclog.se/p/f.html?url=http://meemeeliee.blogg.se" class="" onClick="javascript: window.open('/externalLinkRedirect.php?url=http%3A%2F%2Fsoclog.se%2Fp%2Ff.html%3Furl%3Dhttp%3A%2F%2Fmeemeeliee.blogg.se');return false;">http://meemeeliee.blogg.se</a>
 
min blogg suuuger, men ni kan ju alltid kolla iaf ;) :)<br />
<a href="http://soclog.se/p/f.html?url=http://meemeeliee.blogg.se" class="" onClick="javascript: window.open('/externalLinkRedirect.php?url=http%3A%2F%2Fsoclog.se%2Fp%2Ff.html%3Furl%3Dhttp%3A%2F%2Fmeemeeliee.blogg.se');return false">http://meemeeliee.blogg.se</a>
 
Petronella i msvA i str&ouml;msta &lt;33333333333333333333
          SAKNAR &lt;333

Idag var jag fortfarande hos becca :D &lt;3 haha  vi sj&ouml;ng singstar  &aring; lite s&aring; :P haha
 
King&acute;s Reggie &lt;333333333333333
 
Nikki&amp; Pompeen :D
&lt;33333333333333333333
 
Min B&auml;&auml;&auml;sta toooook 
&lt;33333333333333333333333333333
 
Underbaraste i mj&ouml;lby -05 &lt;3333333333333333333333333333333333
 
BUSHUNDAR :D
 
S&Ouml;TA UNGAR &lt;33333333
 
Amanda &lt;33 Maja &lt;33 Petronella &lt;33
 
<i> I dag har jag haft Petronella i 4 &aring;r &lt;3 kan inte fatta att tiden g&aring;tt s&aring; fort ? &lt;3 men det &auml;r v&auml;l s&aring; att tiden g&aring;r fort n&auml;r man har roligt :)&lt;3333333 O med dig har man alltid kul &lt;3 Underbara &lt;3
Du &auml;r det b&auml;sta som n&aring;gonsin h&auml;nt mig &lt;3333
Vet inta vad jag skall ta mig till n&auml;r vi ska skiljas ifr&aring;n varandra ? :(
Jag &Ouml;nskar Att Jag Skulle Kunna Ha Kvar Dig F&ouml;ralltid &lt;3333333
</i>


<b> JAG &Auml;LSKAR DIG S&Aring; J&Auml;VLA MKT &lt;3 DET SKA ALLTID VARA DU&amp;JAG VI H&Ouml;R LIXOM IHOP &lt;33333333333333333333333333333333333333333333333333333333 </b>
 
<p><span style="font-size: x-small; color: #333399; font-family: arial;">bra dag i dag! :P f&ouml;rst vare skolan (: helt ok faktiskt ;) matte eng sve o p&aring; svenskan gick vi til bibblan , o n&auml;r vi gick f&ouml;rbi bokia, kom brumbrum ambulansen f&ouml;r dt var n&aring;n som hade ramlat ihop :s l&auml;&auml;skigt ;( han som l&aring;g d&auml;r s&aring;g helt d&ouml;d ut :o </span></p>
<p><span style="font-size: x-small; color: #333399; font-family: Arial;">sen hk dt var braa xD f&ouml;rutom att jag hatar kerstin hon &auml;r st&ouml;&ouml;&ouml;rd :O</span></p>
<p><span style="font-size: x-small; color: #333399; font-family: Arial;">sen med mamma o handla! o sen hem o rida petro :D kn&auml;ppisponny hon var lite sur idag men hoppas dt g&aring;r &ouml;ver tills i morrron xD hihi &lt;3 sen packa jag lite grjer os&aring; :D o nu kollar jag p&aring; du &auml;r vad du &auml;ter ;) haha</span></p>
<p><span style="font-size: x-small; color: #333399; font-family: Arial;">Imorrn blire H&Ouml;GBO :D &lt;33333333333</span></p>
 
<p><span style="font-size: small; font-family: Trebuchet MS;">i H&ouml;gbo :D</span></p>
<p><span style="font-size: xx-small; font-family: Trebuchet MS;">petronella och maja &lt;333</span></p>
 
<em><span style="font-size: x-small;">Hoppa f&ouml;rst ragge i La han fick ett pytttepytttepeet :p men han var helt supeeer annars :D &lt;33333333333<br />sen laget........ vi kom n&auml;st sisst dt var tack vare mig o maria x) hehe men dt var en supersmal kombination som petro lixom inte fatta att hon skulle hoppa (x menmen... tar dt inte s&aring; seri&ouml;st :p vill inte till str&ouml;msholm vi till orsaaaaaaaaa &lt;3 :D b&auml;st &auml;re d&auml;r :D<br />Aja sen msvB med petro ;D jag kom 3:a :D:D:D:D:D:D:D:D::D<br />HON VAR SUPER &lt;333 hade ett pet men dt gjorde inget :P<br /><br />sen hem byta om o vidare till mell&ouml;sa ;D p&aring; 40 &aring;rs fest (: nicenice vare :p menjag tr&auml;ffade ju iaf underbara emelie &lt;3<br />BRA DAG (Y)</span></em>
 
<span style="font-size: small; color: #000000; font-family: arial;"><em><span style="text-decoration: underline;">Of&ouml;rgl&ouml;mlig dag! &lt;3<br /><br /></span></em><span style="font-size: x-small; font-family: arial;">Becca kom hit i dag! :D&nbsp;saknat dig o allt s&aring; mkt :(&nbsp; &lt;3<br />hoppa studsmatta i regnet :D yaao * sen gick vi in o fika (y'<br />sen vare bara ut o rida ;D jag red p&aring; petro o becca p&aring; calle &lt;3<br />vi red &ouml;ver v&auml;gen in i den bra skogen :D haha n&auml;r vi kom till ett g&auml;rde <br />s&aring; jag ba : ey men vafan vi hoppar &ouml;ver diket&nbsp;:D s&aring; gjorde vi det n&aring;gra grr ,<br />men calle blev sur o tv&auml;rnita d&aring; becca ramla av inte en g&aring;ng bara utan <span style="font-size: medium;">2 grr (y'<br /></span><span style="font-size: x-small;">haha ass&aring; jag garva s&aring; jag h&ouml;ll p&aring; o D&Ouml; ! hah jag b&ouml;rja fan o tjuta s&aring; kul det va o becca bara l&aring;g p&aring; ryggen nedanf&ouml;r calle o garva ihj&auml;l sig hon med ! :D hahahahah<br />haaha ja ett gott&nbsp; skratt f&ouml;rl&auml;nger livet TACK becca :D &lt;3<br /><br /><span style="color: #800080;">GRYMT KUL VAR DET ! :DDDD<br /><br />&Auml;lskar dig beeccccoo &lt;33333333333333</span></span></span></span>
 
<p><span style="font-size: small; font-family: Times New Roman;">J<span style="font-size: x-small;">ag o ragge i msvb (rpc) ! :D sista hindret :D<br />o det rosa/gr&aring; man ser , det var d&auml; jag peta med petro xD<br /><br /><br />Foto : Emma klaman &lt;3</span></span></p>
 
<p>Petronelllla s&ouml;tsak &lt;3333333<br />
&nbsp;La :D<br />
&lt;33333333333333333333333333333</p>
 
<p>&Auml;<span style="color: #ff0000; font-family: arial;">LSKLIN<span style="color: #000000;">G</span> <span style="color: #ff0000;">I</span> <span style="color: #000000;">M</span><span style="color: #ff0000;">SV</span><span style="color: #000000;">B<br />
&lt;3</span><span style="color: #ff0000;">&lt;3</span><span style="color: #000000;">&lt;3</span><span style="color: #ff0000;">&lt;3</span><span style="color: #000000;">&lt;3</span><span style="color: #ff0000;">&lt;3</span><span style="color: #000000;">&lt;3</span></span></p>
 
<p>F<span style="font-family: Arial;">luuuuummmmmmmmbiiiiild :D hahaha<br />
&Auml;lsklingsraggs i msvB &lt;33333333333333</span></p>
 
<p>Jag giilllllar <span style="font-family: arial;">biiiiiiilden :D<br />
den &auml;r coooool :D ragge o hans asbigga hovar :D<br />
Min &Auml;lsklingsraggggggggs<br />
&lt;3333333333<span style="color: #ff0000;">33333333333333</span></span></p>
 
<p><span style="font-size: medium;"><strong><span style="font-size: small;"><span style="font-size: x-small;"><span style="font-size: xx-small;"><span style="color: #ff99cc;">5</span> s<span style="color: #ff99cc;">a</span>n<span style="color: #ff99cc;">n</span>i<span style="color: #ff99cc;">n</span>g<span style="color: #ff99cc;">a</span>r <span style="color: #ff99cc;">o</span>m <span style="color: #ff99cc;">d</span>i<span style="color: #ff99cc;">g</span> s<span style="color: #ff99cc;">j</span>&auml;<span style="color: #ff99cc;">l</span>v</span></span></span></strong><span style="color: #ff99cc;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: x-small;"><span style="font-size: xx-small;">.<br /></span></span></span></span></span>&nbsp;<br />
<strong><span style="font-size: small;"><span style="font-size: x-small;"><span style="font-size: xx-small;">U<span style="color: #ff0000;">t</span>m<span style="color: #ff0000;">a</span>n<span style="color: #ff0000;">a</span>d <span style="color: #ff0000;">a</span>v<span style="color: #ff0000;">:</span></span></span></span></strong>&nbsp;<span style="color: #000080;">elefanterflyger!</span><br />
<br />
<em>Regler: Skriv 5 sanningar om dig sj&auml;lv som dom flesta inte visste om det och utmana sedan 5 andra. och skriv inte jag utmanar dom som vill utan skriv 5 stycken.<br /></em><br />
<strong><span style="font-size: small;"><span style="font-size: x-small;"><span style="font-size: xx-small;"><span style="color: #00ff00;">1</span>.</span></span></span></strong>&nbsp;Jag hatar falska m&auml;nniskor<br />
<strong><span style="font-size: small;"><span style="font-size: x-small;"><span style="font-size: xx-small;"><span style="color: #cc99ff;">2</span>.</span></span></span></strong>&nbsp;Jag vill inte d&ouml;!<br />
<strong><span style="font-size: small;"><span style="font-size: x-small;"><span style="font-size: xx-small;"><span style="color: #ff00ff;">3</span>.</span></span></span></strong>&nbsp;Jag saknar min mormor &amp; morfar v&auml;ldigt mycket :( &lt;3<br />
<strong><span style="font-size: small;"><span style="font-size: x-small;"><span style="font-size: xx-small;"><span style="color: #33cccc;">4</span>.</span></span></span></strong>&nbsp;Jag har typ tv&aring;ngstankar x)<br />
<strong><span style="font-size: small;"><span style="font-size: x-small;"><span style="font-size: xx-small;"><span style="color: #800000;">5</span>.</span></span></span></strong>&nbsp;Jag &auml;r m&ouml;rkr&auml;dd :/<br />
<strong><span style="font-size: small;"><span style="font-size: x-small;"><span style="font-size: xx-small;"><br />
J<span style="color: #c0c0c0;">a</span>g <span style="color: #c0c0c0;">u</span>t<span style="color: #c0c0c0;">m</span>a<span style="color: #c0c0c0;">n</span>a<span style="color: #c0c0c0;">r</span>:</span></span></span></strong>&nbsp;<br />
Maja Nyman<br />
Sandra Olsson<br />
Rebecca Wikstr&ouml;m<br />
Emma Klaman<br />
Kristin Olsson</p>
 
<p>haha nikki g&aring;r till attack :D hahah</p>
 
<p><span style="font-family: arial;"><span style="font-size: x-small;">Sk&ouml;&ouml;n dag ! :)<br />
orkade inte skolan s&aring; jag var hemma ! :)<br />
har vart ute o mockat o lite s&aring; ,<br />
najjjs iaf ;)<br />
snart ska jag ner till &ouml;rsta !:D<br />
ungh&auml;sthoppning ;)<br />
<br />
<br />
sen ikv blire o rida calle &amp; fjonken :)<br />
bl&aring;ser ju sjukt mkt nu ;o<br />
o d&aring; blir fjonken s&aring; kn&auml;pp ;)<br />
<br /></span><span style="font-size: x-small;"><span style="color: #808080;">nu ska jag kiiila!<br /></span>Pusssssss :*<br /></span></span></p>
 
<p><span style="color: #ff00ff;"><span style="text-decoration: underline;">Yankiebard<br />
<br />
<br />
<span style="font-size: xx-large;">RebeccaEklind !<br />
<span style="font-size: small;">har bytt namn till<br /></span>Lilla&nbsp;Beccal fadjiii ! :)))<br />
<span style="color: #000000;">&lt;3</span><br /></span></span></span></p>
 
<p><span style="font-size: xx-small; font-family: times;"><span style="text-decoration: underline;">dagarana har vart b&auml;st ! &lt;3<br />
<br />
v</span>arit med beccca p&aring; t&auml;vling i g&aring;r o i dag ! :D<br />
har g&aring;tt superbra f&ouml;r henne !!&nbsp; 4 fel i b&aring;da klasserna i g&aring;r !<br />
och i dag var hon 3:a i La +5 :D:D:D:D<br />
ni var b&auml;&auml;&auml;st :D &lt;3&lt;3&lt;3<br />
<br />
har vart helt j&auml;vla sjukt kul ! haha f&ouml;rutom n&aring;gra grejjer :<br />
n&auml;r jag &aring;kte inlines o becca skatebord s&aring; f&ouml;jde hennes lillebror med p&aring; inlines ocks&aring; !<br />
o han jagade mig , f&ouml;r han skulle sjkuta en innebandyboll p&aring; mig :( HAHA xD<br />
o beccca &auml;r ju s&aring; skillad o ramlar ocks&aring; x]<br />
och att pelle bet p&aring; min hand s&aring; jag fick ett &auml;ttelitet bl&aring;m&auml;rke xD<br />
<br />
n&auml;r vi &aring;kte hem hade vi f&ouml;&ouml;&ouml;&ouml;r kuuul x]<br />
vi vinka typ till alla bilar o p&aring; typ hundra bilar s&aring; vare ingen som vinka tillbaks<br />
vi vet inte om det var en tant som gjorde det lr inte xD<br />
men sen kom en cyklist , s&aring; d&aring; provade vi vinka till den :D<br />
o vet ni vad ?? han vinkade tillbaka :O HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH<br />
han var iaf sn&auml;llll (a'<br />
<br />
fyyy faaan va kul det har vart xD<br />
<br />
&auml;lskar dig becccca &lt;3&lt;3&lt;3&lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-size: x-small; font-family: times;">MONGOFOTOGRAF :))))<br />
<br />
Dagarna har vart suuuper ! :D<br /></span><span style="font-size: xx-small;">&nbsp;<span style="font-family: times;">och johanna &auml;r guuld :) fyfan f&ouml;r b&auml;st &auml;rdu !&lt;3<br />
det var l&auml;nge sen jag skrattta s&aring; mkt som de h&auml;r dagarna xD ditt cpbarn :))<br />
och i g&aring;r skrittade vi ut en sv&auml;ng p&aring; yanne o ragge &lt;3 myyyys .. :)<br />
osen i dag har vi vart p&aring; &ouml;rsta o byggt bana :) fast innan det s&aring; red jag alla tre :D<br />
dooom &auml;r B&auml;&auml;&auml;&auml;&auml;&auml;&auml;st &lt;3&lt;3&lt;3<br />
jag o johanna hoppa banan 2 grr sj&auml;lva xD hahah och jag vann :))) f&ouml;r johanna stoppa o jag var nolla :D<br />
hahahahahah xD sen n&auml;r vi kom hem &aring;kte johanna hem :(( haha , men det var sent o hon skulle&nbsp; hem o rida<br />
o packa o allt :)<br />
efter hon &aring;kt badade jag yanne o fl&auml;ta manen ;) o packa o sm&ouml;rjde alla saker !<br />
jag &auml;r duuuuuktiiiiiig&nbsp; :)))<br />
<br />
i morgon blire Lc Lb p&aring; yanne :D &lt;3&lt;3&lt;3<br />
<br />
o grattis pappa p&aring; f&ouml;desedagen ..</span></span></p>
 
<em>Julia Carlbom gjorde denna bild &aring;t mig :]] &lt;3<br />
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; tack<br />
<br /></em>
 
<p><span style="font-size: small; color: #ff0000; font-family: arial black;">J<span style="color: #000000;">a</span><span style="color: #ff0000;">g</span> <span style="color: #000000;">s</span><span style="color: #ff0000;">k</span><span style="color: #000000;">u</span><span style="color: #ff0000;">l</span><span style="color: #000000;">l</span><span style="color: #ff0000;">e</span> <span style="color: #000000;">a</span><span style="color: #ff0000;">l</span><span style="color: #000000;">d</span><span style="color: #ff0000;">r</span><span style="color: #000000;">i</span><span style="color: #ff0000;">g</span> <span style="color: #000000;">k</span><span style="color: #ff0000;">l</span><span style="color: #000000;">a</span><span style="color: #ff0000;">r</span><span style="color: #000000;">a</span> <span style="color: #ff0000;">m</span><span style="color: #000000;">i</span><span style="color: #ff0000;">g</span> <span style="color: #000000;">u</span><span style="color: #ff0000;">t</span><span style="color: #000000;">a</span><span style="color: #ff0000;">n</span> <span style="color: #000000;">d</span><span style="color: #ff0000;">i</span><span style="color: #000000;">g</span><span style="color: #ff0000;">!</span> <span style="color: #000000;">&lt;</span><span style="color: #ff0000;">3</span><span style="color: #000000;">3</span><span style="color: #ff0000;">3<br />
<span style="font-size: x-small; font-family: trebuchet ms;">du &auml;r den <strong>B&Auml;STA</strong> ponnyn man kan ha !<br />
<span style="color: #000000;">du &auml;r en av f&aring; som st&auml;ller upp n&auml;r allt &auml;r skit!<br /></span><span style="color: #ff0000;">du gn&auml;ggar varje g&aring;ng jag kommer i din n&auml;rhet ! &lt;3<br /></span><span style="color: #000000;">jag &auml;r s&aring; himla glad av alla &aring;r med dig ! &lt;3<br /></span><span style="color: #ff0000;">inget skulle kunnat gjort mig lyckligare ! &lt;3<br /></span><span style="color: #000000;">jag hoppas att vi alltid kommer att vara tillsammans !<br /></span><span style="color: #ff0000;">ingen verkligen <strong><span style="text-decoration: underline;">INGEN</span></strong> kommer kunna ta din plats.<br /></span><span style="color: #000000;">d&auml;rf&ouml;r kommer jag beh&ouml;va dig f&ouml;ralltid ! &lt;3<br /></span><span style="color: #ff0000;">snart 5 &aring;r tsm , och mer kommer det att bli ! &lt;333<br />
<br /></span><span style="font-size: large; color: #000000;">j<span style="color: #ff0000;">a</span><span style="color: #000000;">g</span> <span style="color: #000000;">&auml;</span><span style="color: #ff0000;">l</span><span style="color: #000000;">s</span><span style="color: #ff0000;">k</span><span style="color: #000000;">a</span><span style="color: #ff0000;">r</span> <span style="color: #000000;">d</span><span style="color: #ff0000;">i</span><span style="color: #000000;">g</span></span></span></span></span></p>
 
<p><span style="font-size: x-large; color: #ff0000; font-family: arial;">bara f&ouml;r att jag har v&auml;rldens s&ouml;taste, b&auml;staste &amp; sn&auml;llaste ponny<br />
&lt;333</span></p>
 
<p><span style="font-size: x-small;">f&ouml;rsta gipset :s</span></p>
 
<p><span style="color: #800000; font-family: arial;">Tr&auml;nade med min pluttt nyss ! ;D<br />
giiiick suuperduuuper ! :)))<br />
foten k&auml;ndes ganska bra !<br />
hoppade en liten bana p&aring; 1m - 110 :)<br />
o hon hoppa super o lyssna n&auml;stan f&ouml;r mkt hihi ! &lt;3<br />
tr&auml;ffade nicolsan ocks&aring; ! &lt;3<br />
Petronella - ingenting utan dig &lt;3</span></p>
 
<p><span style="color: #ff0000; font-family: arial;">(inte s&aring; fin bild p&aring; mig . men kolla min &auml;lsklings bakben :O &lt;33<br />
&aring;kte till grodden i dag ok&ouml;pte nya sk&auml;r till klippmaskinen!<br />
sen mberg o k&ouml;pte lite s&aring;saker ..<br />
sen hem o klippa fjonken &lt;3<br />
s&aring; nu &auml;r hon superfin tills i morgon &lt;3<br />
sen &aring;kte vi ner o red , gick j&auml;ttebra!<br />
hon var super som vanligt!<br />
sen hem o fixxxa henne (a) &lt;33<br />
sen har jag packat allt o sm&ouml;rjjt allt inf&ouml;r imorn ! &lt;3<br />
o sen goosaa jag lite med ragge o yannebanan &lt;3<br />
sen nu kom jag in ! vart ute o fodrat &lt;3<br />
s&aring; taggat inf&ouml;r enk&ouml;ping imorgon! :D<br />
plus att jag f&aring;r tr&auml;fffaa min s&ouml;taste jullebulle &lt;3&lt;3<br />
Puuuuuuuuussssssssssssssss &lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-size: x-small; font-family: times;"><span style="font-size: xx-small;">STOCKHOLM 08</span><br />
Twiiiin, David osen typ jag ;)</span></p>
 
<p><span style="font-size: x-small; font-family: arial;"><span style="font-size: xx-small; color: #ff0000; font-family: Times;">vad skulle jag g&ouml;ra utan dig ! du &auml;r s&aring; yeah yeah waoow waoow min s&ouml;tnos &lt;3</span><br />
<br />
b&auml;ttre sent &auml;n aldrig ;)<br />
idag var det f&ouml;rst skola!<br />
det var faktiskt j&auml;vligt chilll :)<br />
hade redovisning p&aring; so,n .<br />
ja hade ju inte b&auml;sta teamet,<br />
men vi gjorde det iaf .<br />
f&ouml;rutom den&nbsp;d&auml;r kaffiren xD<br />
hon v&aring;gade inte prata inf&ouml;r klassen :s<br />
men vi klarade oss bra utan henne :D<br />
sen heeem! ut o mmocka 3 boxar o ta in<br />
ponnyerna &lt;3 hah , yanne ville inte komma<br />
in eller han stod typ 2 m ifr&aring;n mig i kanske 5 min<br />
o bara kolla p&aring; mig :o ich jag hade bara foppatoffler ,<br />
s&aring; det var ju lixom inte bara g&aring; ut o h&auml;mta han ,<br />
men tillslut n&auml;r jag var p&aring; v&auml;g att g&aring; in f&ouml;r jag var sur -.-<br />
d&aring; kom han :D hahaha &lt;3<br />
sen in soova 20 min typ :)<br />
sen ner o k&auml;ka !<br />
sen upp o sova igen x)<br />
2 timmar :D haha asnajjjjs,<br />
s&aring; nu &auml;r jag lite sm&aring;tt pigg :D<br />
pussss<br /></span></p>
 
<p><span style="font-size: small; color: #ff0000; font-family: arial;">&Auml;lskling :'(<br /></span><span style="font-size: xx-small; color: #000000;"><span style="font-family: arial;">ig&aring;r h&auml;nde det vi fortfarande inte tro ..<br />
vi vet att du kanske inte ville leva mer ,men att g&ouml;ra s&aring;d&auml;r<br />
det &auml;r inte sn&auml;llt mot ngn :'((<br />
fatta hur mkt jag kommer att sakna diiiiiig &auml;lskling &lt;3<br />
det var allts&aring; ig&aring;r en kvart innan 2009 du valde att fara till himlen.<br />
det var en kvart innan 2009 du hoppade ner fr&aring;n andra v&aring;ningen i trapphuset<br />
ner p&aring; betonggolvet!<br />
jag hoppas att du kommer f&aring; det bra!<br />
och jag kommer sakna dig v&auml;ldigt mycket. &lt;333333333333<br />
det var allts&aring; en kvart innan 2009 min mobil tog livet av sig :'''''''''''''(</span><br />
<br />
<span style="font-size: large;">RIP &Auml;LSKLING &lt;333333<br /></span><br />
HAHAHAHAHAHAHAHAH !<br /></span></p>
 
 
<p><span style="font-family: helvetica;"><br />
mitt &Auml;nglaaaaah&aring;&aring;&aring;&aring;&aring;&aring;&aring;r (aa'<br />
HAHAHHH</span></p>
 
<p><span style="font-size: xx-small; font-family: arial;">jag och min b&auml;staste &auml;lskling &lt;3</span></p>
 
<p><em><span style="font-size: x-small; color: #ff00ff; font-family: comic sans ms;">&Auml;lskling ! &lt;3<br />
johanna tog bilden idag :D hha :)<br />
hurtiga som fan var vi :D<br />
har typ g&aring;tt en mil idag ! :o hahah &lt;3<br />
sen gick vi till &ouml;rsta ocks&aring;! xD<br />
m&ouml;te d&auml;r sen hem o dega x)<br />
<br />
puss<br /></span></em></p>
 
<p><span style="font-size: small;">Mobilbilder ! &lt;3<br />
Mitzy n&auml;r hon var bebis<br />
s&aring; sjukt s&ouml;&ouml;&ouml;&ouml;&ouml;t &lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-size: small; font-family: comic sans ms;">Kom precis in efter o ha varit ute i stallet o ridhuset o stallet igen x)<br />
red petro f&ouml;rst hon gick suprans ! (y) B&auml;sta Ponnny ! , hoppade &ouml;ver sm&aring;<br />
block o hon ladda som tuuusan haha ;D ska bli s&aring; kul o t&auml;vla med hennnne :D &lt;3&lt;3&lt;3<br />
__<br />
sen yanne !&nbsp; jag orkade inte vara s&aring; seri&ouml;s , men han gick asbra &auml;nd&aring; :O<br />
d&aring; n&auml;r jag inte orka s&aring; jobba han p&aring; som tusan o var j&auml;ttelugn :o<br />
s&aring; jag hoppade &ouml;ver lite block med hnm ocks&aring; ! ,<br />
o han var j&auml;ttefin i handen o h&ouml;ll samma gallopp &auml;nda fram ,<br />
lixom han brukar ju b&acute;vara jobbig men han var verkligen helt j&auml;vla b&auml;st !!!<br />
s&aring; det k&auml;nns super !<br />
SNART VETLANDA OCKS&Aring; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br />
&Auml;lsklingar &lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-size: small;"><span style="color: #800080;"><span style="font-family: comic sans ms,sans-serif;">Kom hem&nbsp;fr&aring;n tr&auml;ningen f&ouml;r en stund sen,<br />
yanne gick super! eller ska jag kalla han FRANK ? haha sk&ouml;naste nellie x)<br />
men vi hoppade o gjorde lite sv&auml;ngar os&aring;! hoppade inte alls s&aring; h&ouml;gt,<br />
men han g&ouml;r verkligen det jag ber han s&aring; det k&auml;ndes super!<br />
s&aring; nu f&aring;r vi ladda inf&ouml;r kumla n&auml;sta helg ! :D<br />
&lt;33</span></span></span></p>
 
<p><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;"><strong><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: medium;">10 FAVORITER</span><br /></span></span></span></span></span>Dialekt</strong>: mj&ouml;lbyska ;)<br />
<strong>Mat:</strong> fl&auml;skfil&eacute; klyftpotatis bearneises&aring;s &amp; Ketchup<br />
<b>L&aring;t:</b> hmm&nbsp; typ happy ending :)<br />
<b>Film:</b> a cinderella story Camp Rock :)<br />
<b>Tecknad figur:</b>&nbsp;bubblan i power puff pinglorna:)<br />
<b>Sport:</b> ridning ofc &lt;3<br />
<b>Komiker</b>: bj&ouml;rn gustavsson :)<br />
<b>Veckodag:</b> fredag,l&ouml;rsag :)<br />
<b>Glassmak:</b> hallonsorb&eacute;<br />
<strong>Soloartist:</strong> pink :)<br />
<br /></span><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><b><span style="font-size: medium;">9 F&Ouml;R TILLF&Auml;LLET</span></b><br /></span></span></span></span></span><b>Hum&ouml;r</b>: glad,tr&ouml;tt :)<br />
<strong>Tanke:</strong> jag m&aring;ste plugga ?<br />
<b>Kl&auml;der:</b>&nbsp;jeans tshirt<br />
<b>Bakgrund</b>: petrornella &amp; jag &lt;3<br />
<b>K&auml;nsla:</b> tveksam<br />
<b>Tid:</b> 22:22<br />
<strong>B&auml;sta sak:</strong> mina h&auml;star &lt;3<br />
<strong>Irritationsobjekt:</strong> allt i skolan<br />
<br /></span><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><b><span style="font-size: medium;">8 F&Ouml;RSTA</span></b><br /></span></span></span></span></span><b>B&auml;sta v&auml;n:</b> erica carlsson<br />
<strong>Husdjur:</strong>&nbsp;H&auml;star &amp; Hundar &lt;3<br />
<b>Utlandssemester:</b> fuerte ventura , elr ja danmark f&ouml;rst ,<br />
<b>Piercing:</b> &ouml;ronen<br />
<strong>F&ouml;r&auml;lskelse:</strong> hahahaha f&ouml;r&auml;lskelse i lekis naae<br />
<strong>CD skiva:</strong> typ spice girls<br />
<b>Bil:</b> har inte f&aring;tt ngn ;)<br />
<b>Ord:</b> gagagag mamamma ? ahaha<br />
<br /></span><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><b><span style="font-size: medium;">7 SENASTE</span></b><br /></span></span></span></span></span><b>Telefonsamtal:</b> mamma<br />
<b>Mat:</b> korvstroganoff o spagetti<br />
<strong>Dryck:</strong>bubbelvattten<br />
<b>Biltur:</b> hem fr&aring;n sk&ouml;llerta nyss ;)<br />
<b>Tv-program</b>: v&aring;rt br&ouml;llop i era h&auml;nder ;)<br />
<b>Spelad l&aring;t:</b> ehm , ngn p&aring; radion ;)<br />
<b>K&ouml;pta kl&auml;desplagg:</b> kommmer inte ih&aring;g xd<br />
<br /></span><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;"><b><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: medium;">6 HAR DU N&Aring;GONSIN</span><br /></span></span></span></span></span>Dejtat n&aring;gon av dina b&auml;sta v&auml;nner:</b> nej<br />
<b>Brutit mot lagen:</b> jad&aring; ;)<br />
<b>Blivit arresterad:</b> nixxx<br />
<b>Badat naken</b>: ja n&auml;r jag var&nbsp;&nbsp;liten ;) hahah<br />
<strong>Varit med p&aring; TV:</strong> ah :p<br />
<strong>Varit med i tidningen:</strong>&nbsp;japps flera grr :)<br />
<br /></span><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><b><span style="font-size: medium;">5 NEJ TACK</span></b><br /></span></span></span></span></span><b>Skol&auml;mne:</b> allla ?<br />
<b>Mat:</b> lever &amp; annant skit<br />
<b>Musik:</b> konstig schalla schallla musik ;)<br />
<b>Dryck:</b> v&aring;rat vatten hemmma<br />
<strong>Djur:</strong> spindlar o ormar<br />
<br /></span><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><b><span style="font-size: medium;">4 SAKER</span></b><br /></span></span></span></span></span><strong>Du g&ouml;r n&auml;r du har tr&aring;kigt:</strong>&nbsp;typ kolllar p&aring; tv ;P<br />
<strong>Du gjorde ig&aring;r kv&auml;ll:</strong> duscha<br />
<b>Du kan h&ouml;ra just nu:</b> tvn<br />
<strong>Du inte kan leva utan:</strong> <span style="font-size: small;">PETRONELLA &lt;3</span><br /></span><b><br />
<span style="font-family: trebuchet ms,geneva;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: medium;">3 PERSONER</span><br /></span></span></span></span></span>Du kan ber&auml;tta allt f&ouml;r:</span></b><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;">&nbsp;Rebecca Sofia Johanna &lt;3<br />
<b>Du tycker om</b>:&nbsp;masssssssssssssa<br />
<b>Du inte gillar:</b> n&aring;ra stycken<br />
<br /></span><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;"><b><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: medium;">2 VAL</span><br /></span></span></span></span></span>Coca Cola eller Fanta</b>: coca cola<br />
<b>Hund eller katt</b>: hund !<br />
<br /></span><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;"><strong><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: small;"><span style="font-size: medium;">1 - &Ouml;NSKAN</span><br />
bli rik som fan !</span></span></span></span></span></strong></span></p>
 
<p><span style="font-size: x-small; font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Jag &auml;r s&aring; glad att jag har dig &lt;3<br />
<br />
<span style="color: #ff0000;"><span style="font-size: large;">I love you &lt;3</span></span></span></p>
 
<p><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: small;">Jag &amp; Alice kom 2a i v&aring;ran f&ouml;rsta t&auml;vling i folkatorp ! &lt;3<br />
fattta vad lycklig jag var ! &lt;33333</span></span></p>
 
<p><span style="font-size: small; font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Jag var s&aring; lycklig ! &lt;3<br />
kolla vad liten jag var :)<br />
alice var lixom 124 xD<br />
jag &auml;lskar diiiig&lt; 3333333333</span></p>
 
<p><span style="font-size: small; font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Kolla va vi kunde ;) hahahhah<br />
&auml;lskling &lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-size: small; font-family: arial,helvetica,sans-serif;">&Aring;h &Auml;lskling ! t&auml;nk om jag kunde var s&aring; d&auml;r liten igen :o<br />
det d&auml;r var typ bland mina f&ouml;rst Lc;er :)<br />
det var en a1;a kolla n&auml;sta ild hur det gick ! :D<br />
petronella jag har alltid sagt att det ska vara vi &lt;3<br />
&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-size: medium; font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Ser ni skillnaden ?<br />
dida jag &auml;lskar dig &lt;3</span></p>
 
<em><span style="color: #222527; font-family: Trebuchet MS;"><span style="text-decoration: line-through;">Jag hatar att inte kunna lita på folk<br />
<br />
<br /></span></span></em>
 
<p><span style="font-size: x-small; font-family: trebuchet ms,geneva;">Människans bästa vän ,<br />
thats true!<br />
jag älskar dig nikkipikki &lt;3</span></p>
 
 
<p><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;">emelie, du kommer dö vid 87 års ålder.<br />
<br />
<b>Dödsorsak:</b><br />
Du spelar bort din partner, dina barn och dina underkläder på hästar. Du hoppar framför första bästa tåg.</span><br /></p>
 
<p><span style="font-family: book antiqua,palatino;">Älskling Älskling älskliiing &lt;3<br />
Varit på läger i örsta sen i måndags ! :)<br />
men jag tränade bara tis-ons :)<br />
petro gic superbra verkliigen !<br />
Hoppade hur jävla fettiiigt superbraa idag !<br />
även oom jag klanta mig lite xd &amp; o bara tog tog o missa benen<br />
.. så gjorde jag typ ett par grr haha ! men jävlar vad hon hoppa asså ! :)<br />
oh på trippeln :oooo omg jävlar vilket språng&nbsp; kmr bild ..<br />
hon bara tog tag i hindret o hopppa av asstort haha :D<br />
<br />
Becca &amp; Majsan kom och var med ! :D<br />
jävlar vad kul det var igår kväll hahahah , jaag doooooog xd<br />
johanna &lt;3<br /></span></p>
 
<p><span style="font-family: book antiqua,palatino;">djurplågerri fan :o hahah'<br />
petro hoppa av ett galoppsprång förtidigt :ooo<br />
så då landa hon mitt i " vattengraven" haha knäpppis !<br />
men hon skullr lixom ta ett till o hoppa av för då dkulle det blivit asbra , '<br />
men då bah ; tjoooooooooohejjj ; D vi leker ett flygplan som störtar ner i vattnet (yyy'<br />
haha<br />
bästaaaaa &lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;">Taaack för superroliga dagar alla !<br />
ni är VERKLIGEN bäst !<br />
men kvällen igår , oslagbar (y'<br />
HHAHAHAHHAhAhHAHAHAH xd<br />
<br />
kände för en bild på min älskade tokis !<br />
hon ser ju inte allt för glad ut .. men det var hon haha :D &lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-size: small;">Bästa vän &lt;3<br />
<br />
du är verkligen bäst !</span></p>
 
<p><span style="font-size: large; font-family: trebuchet ms,geneva;">Borlänge hela helgen!<br />
<span style="font-size: medium;">Resultat ;<br />
<span style="font-size: small;">Fredag - La msvb<br />
La - 0+0 fel 4a ! &lt;3 han var bäst som vanligt &lt;3<br />
Msvb - 0+0 fel , bästa som vanligt igen &lt;3 och vi <span style="color: #000080;">V</span><span style="color: #ffcc00;">A</span><span style="color: #000080;">N</span><span style="color: #ffcc00;">N</span> !<br />
äntligen det där jävla globenkvalet :'D &lt;3 äskliiiing &lt;3<br />
Lördag - MsvA - 16 fel , men resultatet är sämre än rundan ,<br />
han var ju super som vanligt men jag red som ett ARSEL ;s<br />
så jag är så stolt över han som ändå inte fega ur utan fortsatte&nbsp;precis som vanligt ! så jag fick 12 fel på en kombination o det var BARA mitt fel , menmen , jag är supernöjd med hela helgen! för han har vart så jävla underbar (a) finns ingen som hoppar som du älkling &lt;3</span></span></span></p>
 
<p><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;">nyss har bästa becca åkt hem :( vi fixa till ragge idag &amp; tog lite kort på honom !<br />
har man inte världens finaste ponny :')<br />
du är så tokigt jävla fin &lt;3<br />
det kommer bli så svårt att skilljas från dig ,<br />
veta att jag aldrig mer få se dig .<br />
det känns som en drömm , att jag ska kunna vakna upp &amp; att du skulle må bra ,<br />
men så kommer det inte att bli ..<br />
JAG ÄLSKAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET :'( &lt;3<br />
&lt;3&lt;3&lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp; &nbsp;&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&lt;3&lt;3&lt;3<br />
&lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&nbsp; &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&lt;3<br />
&lt;3&nbsp; &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&lt;3&lt;3<br />
&lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&lt;3&nbsp; &lt;3<br />
&lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3 &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&lt;3&nbsp; &lt;3&lt;3&lt;3&lt;3<br />
<br />
<br />
älskling &lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-size: small; font-family: trebuchet ms,geneva;">skolan idag ! det var najs , blir roligare för varje dag faktiskt ! , matten var ju lite rolig idag x) jag , oscar , petter &amp; angelica , vi hade typ fel på alla hahah ,<br />
sen så sluta vi typ halv 1 :) najjjs<br />
<br />
nu ska jag kolla på tv en stund sen träning ikv ! :) &lt;3<br />
<br />
sakanar ragnar så jävla mkt :'( &lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;">Om alla bara visste hur mycket du betyder för mig,<br />
jag älskar dig så jävla mycket &lt;3<br />
min prins &lt;3</span></p>
 
<p><span style="font-size: medium;">JAG ÄR STÅLMANNNEN :O</span></p>
 
Snacka om bildbomb!

Åh!

Har en sån himla bra känsla i kroppen just nu! (om jobb jobb) :D
Har fått massor med ärenden gjorda idag som kommer att göra allt till det bättre. 
Har väl inte så mycket mer att skriva idag men imorgon är det vanlig uppdatering om hästarna och all ridning igen!
Kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar mitt hjärta.

ÄNTLIGEN!!

Åh, jag känner mig glad igen! Har redan fått ett sms från en tjej som eventuellt har en häst att låna ut & sen även ett samtal om lite jobbgrejer! Så kan ju säga att jag är rätt så glad! Äntligen :)

God morgon!

Vaknade faktiskt vid halv 9 imorse utan klocka eller nåt!
 
Har en lugn vecka framför mig nu. (gött) Men idag ska Bärran skrittas ut & Blackie ska pressas vidare, hon behöver då inte ta det så lugnt idag. Men är ju helt förstörd över att jag inte kan använda min älskade sadel. Har man haft en butet så är det mycket svårt att sätta sig och rida i andra sadlar som inte håller den standarden liksom ;(.
 
Men har fått låna en sadel av Huss så jag iaf har något att rida i nu. Mycket snällt av er! :) Men hoppas att jag får någon lånesadel om min ska skickas iväg under en längre tid..
 
Har även lagt ut annons på hästnet om att eventuellt låna någon häst. Vill verkligen ha in något nytt i stallet nu. Så om någon vet någo som ska lånas ut hör gääärna av er!! :)

B

 
Även om du är ett galet puckat sto, som antagligen alltid kommer vara mycket speciell, så är du ändå min och vi skulle aldrig ha råd att köpa en sån häst som dig som bär på så mycket kapacitet. Så nu ska jag verkligen lägga ner min själ i att få allt att funka på marken så folk kan få se den fina sida som du faktiskt har även ute på tävlingsbanorna!

Tjollahopp!

Hejsan!
 
Var ett tag sen sist, i fredags var det utgång med världens bästa brudar! Helt galet roligt var de faktiskt! Igår var det Ponnytävling på kumla ridklubb så jag var där och hejjade på mina klubbkompisar! :)
Och idag så var jag själv med och hopplade lite, kan ju börja med att säga att det här kan ha vart den sämsta tävlingsdagen någonsin faktiskt.
 
Blackies töntade sig jättemycket i 1m & stanna en gång på muren, sen en gång på ett plank & sen in i kombin & allt handlar egentligen om att jag inte får sväng på henne utan hon springer på sidan och jag får aldrig riktigt chansen att komma till ridning till hindren. Men sen hände det värsta på hela dagen ;o Min sadel gick sönder. Sånt som bara inte ens får hända när man har en så brutalt dyr sadel liksom. Men det järnspännet som håller fast stiglädret bara lossnade, vilket gör sadeln totalt oanvändbar. Vette tusan hur det kunde hända.
 
Skulle rida Bärran tidigt i 110, så vi fick till slut tag på en sadel att låna, som kanske inte passade jättebra och våran sadelgjord var på tok för lång så sadeln satt knappt på plats, hann knappt gå banan & fick rida fram på några stycken. Men hon hoppade faktiskt runt fint ändå, men fick nå hjärnsläpp till kombin o bara släppte allt så jag fick ett stopp, men efter mina förutsättningar så är jag rätt nöjd! (jag brukar oftast kunna hantera att saker går fel innan jag ska in och hoppa men efter allt som blev & vart så är jag glad att jag ens tog mig runt ;D) Så nu jäklar ska hon igång ordentligt min fina bäris! För om två veckor ska hon till Karlstad & hoppa :)
 
Sen fick jag låna elins Butet till 110 med blackie, där gick hon faktiskt lite bättre men kom helt tokigt på trippeln så hon skulle hoppa av men ångra sig lite sen blev hon väl lite skraj sen hoppade hon rätt bra fram till 6an som var en kombination där fick jag inte sväng på henne ordentligt och kunde ej komma till ridning.
 
Efter jag hoppat så gick jag faktiskt in i ridhuset och trimmade satan med henne, hade fått låna beccis rullsporrar och jääklar vad jag pressade henne. Tror faktiskt att jag fick igenom något där. Hon har aldrig gått så bra iaf. Fick henne att ge en ärlig bjudning ner i formen och verkligen höja ryggen. Men jag kämpade som en liten tok. Nu är det bara att fortsätta kämpa med henne på marken, för det är där jag har problem. Hoppningen är ju nemas problemas för den hästen :) Men snart så släpper det nog. Hon klarar ju inte av att vila liksom för då får man ju börja om från början, och hon vilade ju en vecka för ett tag sen och det tar galet lång tid innan hon är "tillbaka" igen.
 
& just nu råkade jag slå på en gullig film på 5an som såklart handlade om en familj och deras hund som blivit gammal och sjuk så de var tvungna att avliva den. Så fick man se massa återblickar tillsammans med den hunden och hur lyckliga de var & sen när det hade begravning för hunden och alla på filmen började gråta och såklart började jag störtböla också. Det var ju precis så det var med min bästa Nikki. Herregud så mycket jag saknar henne, jag drömmer att hon kommer tillbaka och att jag får krama om henne igen, men det kommer ju aldrig ske. Blääää. Min bästa vän, som var mitt allt. Den enda som aldrig lämnat miin sida & som alltid funnits där för mig i alla lägen. Hade verkligen behövt ha henne den här helgen. Är i stort behov av en Nikkikram & hennes förstående och tröstande. Min älskling <3 
 
Ja, den här sommaren har verkligen vart så jäkla rutten. Att Nikki försvann är det värsta, men sen har jag haft bakslag med hästarna. Knappt vart någon sol & bara allmänt dålig. Får hoppas att Hösten och vintern blir bättre! :)
 
Sorry för min extremt långa bok jag skrev nu, men känns bra att skriva av sig ibland, här är några bilder från min helg!
 
 Världens bästa Beccis bild, love u my friend!
 Foto: Love U, bästa med Sandra, Erika
Foto: Fuck Aina @johansandberg http://instagr.am/p/PAcLHBrsuV/Foto: Paaaaaaaartyyyyyy󾔗󾔗󾔗 http://instagr.am/p/PASLSmLsnj/
 Foto: Avslutar kvällen med ett barbacka pass på prinsessan! Att en liten ponny kan göra en så lycklig! <3
 
 
 
 

RSS 2.0