Smarty

Kom för en liten stund sen på att jag vi faktiskt har ett mobilt bredband också, så kopplade in de nu :) Är ju ganska så segt, men bättre än ingenting.
 
Har gjort hur mycket som helst idag förutom att rida, men har mockat hela stallet och fixat med hästarna :) städat, vart med Frida & Tove när dem var här med sina hästar som fick nya skor. Sen kollat en stund på Frida & Petros dressyr träning! Herregud så duktiga dom var!! Frida rider Petro så himla bra, är så glad att dom har henne.
 
Sen hämtat mamma och grejer!
 
Imorgon är det jobb 07.30 - 14.00, ska till mitt favorit ställe så längtar verkligen dit :), Sen hoppas jag att jag kan rida mina hästar imorgon!!  Men vi får se.
Kunde ju inte sagt det bättre än vad min bror gjorde, ser ut som ett duckface på kortet, jävla niggahlips, men det ser skevare ut än vad det är faktiskt!

Hola

Vårt internet fungerar inte så kan ej blogga. Vi hörs!


Ledig imorgon!

Tackade ju nej till jobbet imorgon, så ska bli en riktigt skön, mysig dag hemma :) Ska fixa stallet helt själv och mocka alla jäkla boxar (min rygg kommer vara död i någon vecka eller så, men det är bara offra sig) Mamma ska iväg och jobba i sthlm imorgon och är inte hemma på hela dagen så det är därför.
 
Får se om det går att rida någon imorgon. funderar på att ploga ett spår på banan för hand som man kan rida på, haha. Är ju så himla taggad och vill rida massor nu!!!
 
Har även tänkt att faktiskt städa mitt rum imorgon, kommer ju ta flera timmar, men blev lite sugen på att julpynta och fixa :)
 
OCH TILL SIST HÄMTA UT MITT KÖRKORT SOM HAR KOMMIT!! :D
Nu ska jag glo film & sova :)

:D

Är fortfarande sur över att jag missade min träning.. Men sen efter att ha sett min lön på kontot så blev jag överlycklig!! Så mycket pengar har det aldrig funnits på mitt konto säger jag bara :o
 
Och på söndag ska vi ju till globen med RKK, så det kommer bli massa shopping! :)

ARG!!

Usch vilken kass dag..
 
Jobbet var inte alls roligt idag, lysckades hamna på en avdelning som var med i något tjosan som hette ute i ur och skur.. Så har mer eller mindre vart ute hela dagen, hela förmiddan spöregnade det och när vi gick ut efter mellis så snöade det som tusan, usch! 
Vill tillbaka till mina underbara ungar på kyrkskolan<3, tar mig en ledig dag imorgon och sen på torsdag får jag träffa mina små gosisar igen.
 
Fick ju ställa in all ridning hemma idag eftersom igen häst direkt har snösulor.. & sen när vi skulle åka iväg med Emil på Lennart träning (som för övrigt var den sista för i år) så kommer vi inte ut från våran gård..... Bilen bara slirar, verkligen jätte roligt!
WÄHHHHHHHHHHHHH, /arg tjej
 
 
Saknar min bästa <3

Natti!

Somnade förut när jag skulle kolla på film, haha. Är ju trött som en liten rumpnisse hela tiden.
Men sen ringde Becci och väckte mig, och sa att hon skulle komma över med klippmaskinen, så då vart det så att hon blev kvar här hela kvällen, så roligt!!
Gött att man har världens bästaste vän alltså! :')
 
Imorgon är det jobb 07:30-16:00 sen ska Bärran ridas, fuxen promeneras och Emil träna :)
 
Nattttii!
så glad att jag slipper dig <3

Ny stjärna i stallet!

Hejsan allesammans!
 
Igår kom fina Emil hem till oss! :) Han är 9år och har tävlat upp till 140. 
Sussie (ägaren) var här och lämnade honom igår, och vilken underbar häst det är!!! Red honom en liten stund igår på kvällen och hjälp så fin och välriden han är! :) Han ser ut som en riktig dressyrhäst, han är 176cm i mankhöjd, så han är riktigt stor. Fast det intreycket får man inte riktigt när man sitter på. Men ska bli sjukt kul att jobba med honom och så får vi se vart det leder :) Har ju iaf hela vintern på mig att rida in mig på honom.
 

Idag har jag jobbat 07;30-14:00. Sen red jag Emil när jag kom hem och han var så fin, testade även att hoppa några språng eftersom han ska få följa med på Lennart träningen redan imorgon. Så hoppade väl någon oxer på 1m osådär bbara men det gick superbra!
 
Sen Berry och hon var så goo! Min fina, får ju absolut inte "glömma bort" henne nu när det är så mycket andra hästar här, Men hon gick superbra och jobbade på galet bra ner i formen av sig själv, det hör ju inte riktigt till vanligheten ;)
 
Sen fick Furrifuxi gå en promenad, fasen hon är fortfarande inte riktigt bra.. Sket faktiskt i Blackan idag.. Spöregnade ju under hela tiden jag var ute så var helt dyngsur, men hon är ju under igångsättning så det är ju inte hela världen :)
Här har ni fiiina Emil!!!,Nu ska jag äta tomatsoppa och bara mysa ner mig i sängen och kolla på en film :)
 
Måste bara säga att jag är så tacksam över att få låna två så fina hästar! Tack Sussie!! :)
 

Världens bästa Nikki! <3

Resultat:
 
120: 5fel, haha alltså.. Rundan var så jäkla bra, fick jättefina språng och det var så rytmiskt och lalala, sen på sista hindret så kommer jag i värsta mitt i mellan läget, och tar varken tag i henne eller rider framåt.. Så det blev ett stopp, men sen hoppade hon den så fint!
 
130(debut) 0+4 fel, åhhhååhh världens bästa Nikkipikk!!!!! Hon är så jäkla bra, hoppade runt den där banan lätt som en plätt och sen till sista hindret i omhoppningen så bara låter jag henne springa för jag tyckte jag såg ett bra lite större läge, men jag kommer ju helt käpprätt åt helvete alltså. Att hästen ens hoppade är ett under <333333 Mitt hjärta!!! Fan allt var ju så sjukt bra & så är jag tvungen att tabba mig, herregud. Sånna där tabbar får man bara inte göra, det finns inte på kartan. Så jag började seriöst att tjuta efter min runda för jag var så sjukt besviken på mig själv.. Var ju himla glad över att fina Nikki kämpade så väl & sen gör jag en sån grej. USCH EMELIE. FYYYFYYYYFYYYYY. Hade ju vart skönt med en dubbelnolla för kval till 140, även om man inte planerar att starta så är det ju skönt att vara kvalad.
 
Men tycker att det var roliga banor och faktiskt väldigt tekninska. Var tydligen någon utlänsk banbyggare som brukade bygga världscups banor osv. :) Även om det inte var den högsta banan jag ridit men som sagt den tekniska biten var ju svårare.
Gosan var så trött imorse och ville absolut inte gå ur boxen! haha nussan <3

Happyyyy

Herre jesus vad livet har vart på min sida länge nu.. Sånt är man inte van vid. Men det är ju roligt! Eftersom jag vart helt ledig nu i två dagar så har jag ju sovit lite mer än vanligt och är därför jättepigg såhär sent på kvällen. Men började faktiskt städa mitt rum lite förut (hehhe det har sett ut som eller ser ut som ett bombnedslag), men jag har inte riktigt hittat motivationen till att städa.. Men nu får man väl ta lite i taget så kanske jag blir klar om några månader.
 
Imorgon ska jag äntligen tillbaka till mina gosebarn på jobbet!!! Ska bli så himla roligt :) Sen blir det rida Nikki och fixa allt inför tävlingen i trollhättan på lördag, på em/kvällen blir det mys med världens bästa vän! oslagbart.
 
Ha det så bra allesammans så hörs vi! 
älskar filmen!!!!

Happyyyy

Herre jesus vad livet har vart på min sida länge nu.. Sånt är man inte van vid. Men det är ju roligt! Eftersom jag vart helt ledig nu i två dagar så har jag ju sovit lite mer än vanligt och är därför jättepigg såhär sent på kvällen. Men började faktiskt städa mitt rum lite förut (hehhe det har sett ut som eller ser ut som ett bombnedslag), men jag har inte riktigt hittat motivationen till att städa.. Men nu får man väl ta lite i taget så kanske jag blir klar om några månader.
 
Imorgon ska jag äntligen tillbaka till mina gosebarn på jobbet!!! Ska bli så himla roligt :) Sen blir det rida Nikki och fixa allt inför tävlingen i trollhättan på lördag, på em/kvällen blir det mys med världens bästa vän! oslagbart.
 
Ha det så bra allesammans så hörs vi! 
älskar filmen!!!!

Torsdag

Hejsan!
 
Chillade hela förmiddan! kollade klart på filmen TED, alltså den är så kungligt bra!!! verkligen ett måste att se.
 
Sen har jag ridit ut på nikkipikk & bärrabus, red Nikki på hackamore och jag säger bara aldrig mer.. haha händer alltid nya galna saker med den där hästen ;) Bärran skötte sig kanon. Fuxen har promenerat lite! :)
ja, 3 bilder! men hon är ju så fin! <3

Wehoo

Lever livet och tar en ledig dag till imorgon!! så jäkla skönt att man kan göra så bara :) Sen är det jobb som vanligt igen!
Känner att jag måste vila upp mig lite efter allt plugg! Har haft sån sjuk huvudvärk nu dagarna efter allt med körkortet. Det är väl all anspänning som släpper och då brukar det ju bli så.
 
Så morgondagens plan ser väl ut lite så att Bärran ska luffsa i skogen. Furrifurran (kompis) ska gå en promenad i skogen nu när hennes svullnad gått ner :) Nikkipikk, skogen. O blackie på banan. :)
Stackars droppan har fått någon reaktion av vaccinet hon fick i måndags så hon 'r helt hängig och ser allmänt död ut :( Hon har fått värsta bulan på halsen också där sprutan togs :(
 
Usch säger ju de, äckliga sprutooooor. Det är verkligen min största fobii. Jag kan inte se en spruta utan att få rysningar och må illa och få ont i kroppen. Blääää.

Onsdag

Hello!
 
Imorse red jag fina Nikkipikki. Testade att rida henne på hackamore eftersom hon drar i bettet så mycket när hon inte vill jobba, så tycker faktiskt att det fungerade bra! Fick henne att slappna av och  komma ner sig ännu lite mer i formen! Så roligt att hon gör framsteg med det hela tiden :)
 
Sen har jag vart runt lite överallt och fixat med saker, hämtat Frida & Tove från skolan, vart på Ica osv.

Red berry tillammans med Lotta, Tove och Frida springandes på ridbanan;). Dom kom hit med sina hästar och red här :') Det är å himla roligt att rida när man får lite sällskap! Hon gick finemang! så fräsch i kroppen nu och man bara njuter av att sitta och trimma henne! :)
 
Lotta testade även Bärran lite och jag passade på att hoppla upp på Petro en sväääng! :') fina korven!

frivillig sponsor sökes ;DDD

GE MIG EN SPONSOR!
Fytusan va mycket fina grejer jag har hittat när jag kikat runt på internet! Så himla fina ridkläder och massa täcken osv..  Åh så mycket man vill ha! Men finns ju inte en chans att ha råd med allt. Bara jackan jag vill köpa nu skulle gå på halva min lön den här månaden ;D..
 
Så med en sponsor som stod för en del kostnader skulle ju inte sitta fel!! Skulle fasen kunna tatuera in företagets logga i pannan om de nu skulle behövas för att marknadsföra dem ;)) HAHA! Nej men typ....

sjukt cool!

Skulle fasen inte tacka nej till denna.. galet cool faktiskt!!

Hola amigos!

Hejsan! Kanske dags att börja uppdatera här igen?
 
Nu har jag ju faktiskt tid!! inget mer jäkla körkorts plugg som tagit upp mina kvällar i flera veckors tid & ingen mer känsla av att hela tiden gå och oroa sig för att man inte ska klara sig.
 
Men klarade som sagt både uppskrivning & uppkörning på första försöket vilket jag är riktigt stolt över!:) Hade ju till och med KUGG-Ulf som bedömde mig ;) Men ärligt så har jag vart så jääkla nervös och haft så sjukt ont i magen sista tiden, men när jag väl skrev provet så var jag lugn som en filbunke & även idag när jag körde upp så bara släppte allt, men jag är ju så jäkla bra på att babbla på så jag snackade ju med han hela tiden och det fick mig väl lugn typ, behövde inte göra alls svåra grejer heller.. Det jag gjorde var att köra genom Hallsberg på en 30 sträcka, sen några vänstersvängar! Sedan ner på någon liten gata där jag skulle backa runt ett hörn, sedan upp på en mindre landsväg och genom några tunnlar där högerregeln gällde, sedan ut på motorvägen till Kumla för att sedan köra tillbaka til Hallsberg! :) GÖTT MOS!!
 
Har kört bil hela dagen sen, vart med Lisa på donken och Ica Maxi och nere på örsta & hos Frida & Tove.
Sen ringde Tove mig på kvällen och sa att Petro hade skadat sig, lilla pluppan. Hon hade kliat sig i huvudet och sen på nåt sätt skavt av massa hår i pannan liksom.. :( Men som tur gick de aldriig hål på det, men vi får hoppas att det kommer läka fint och inte spricka upp bara.. Så vart att jag spenderade kvällen där <3 Med Te och kvällsmacka :) Så himla trevligt!
 
Nu ska jag slå på en film & bara myysa! Har inget jjobb inbokat imorgon och jag har inte lagt in någon tid at jobba imorgon så förhoppningvis blir det en helt ledig dag! :')
Lycklig!
Juste snart kommer det en ny häst hem till gården igen :))

Förklaring

Haha förklaringen till mina tidigare inlägg är att jag haft uppskrivning och uppkörning, klarade bägge på första försöket så nu har jag KÖRKORT!!!!!!!


....

Och idag är jag ännu mer nervös, så
jag vill bara kräkaaas!


..

Är så nervös just nu så jag vill bara krääääkas.
 

Dagarna springer förbi

Herregud, galet så fort dagarna går.. Idag har det vart full rulle med ponnytävling på morgonen där Petro var med och hoppade. Frida red så himla bra! Är så glad att hon får bo där! <3
 
Men nu får ni nog vänta med några inlägg på ett tag, tar en liten paus för att hiinna med allt nu, hihhihihih! :)
 
Massa hjärtan!!! <3

Glad som en tok! :)

 Hejsan mina fina! :)
 
Jobbade 7-15 idag, det var faktiskt riktigt skönt att börja så tidigt. Gött att komma hem i tid! 
Gick ut på en PW med Pikko i ca 35min när jag kom hem. Sen red jag fuxi. Hon var fin, försökte få henne avslappnad och få henne att ta stöd i munnen. Pressade henne lite idag med skänkelvikningar & öppnor/slutor.
Hon var väldigt fin på slutet! Imorgon tror jag hon ska få hoppa några språng, lite små studds kanske :)
 
Nu ska jag ta tag i plugget igen, ska nog ut och skritta på Blackie<3 sen när mamma kommer hem!
 
Är väldigt glad också för på måndag så ska jag tillbaka och jobba på kyrkskolan där jag ska få jobba 75% fram till jul!!! wihooo :) Himla skönt att få veta vart man ska jobba och vilka tider. Så kommer jobba 07:30-14:00 varje dag! Helt perfekt :) Kan även tänka mig jobba extra i de fall som behövs så man får in lite mer pengar liksom!! :)
 
Vi hörs!

Hola amigos!

Resultaten från igår:
 
Bärran, 120 - 0fel 6a. Helt lagom runda, ångrar lite i efterhand att jag inte satsade lite mer, men är så galet nöjd med min fina Berry som gjorde 3 av 4 nollrundor & fick med sig 3 placeringar hem! :)
 
Pikki, 120 - 0fel 3a. Hihih grym hest! Kom lite tokigt på vissa hinder men Nikki fixade nollan iaf :) & eftersom hon är ganska snabb i sig själv och jag lyckades få till vissa svängar så räckte det till en 3e plats :) Så pikki var nolla i två av tre & ett skitpet i 125an. Så grymt nöjd med henne också. 

Fick bli en hästfri dag idag :) Mamma fick rida fuxen & jag har bara pluggat, äckliga körkortsbok..... Får knäppryck på den och alla dumma frågor man måste göra...........
 
Jobbade från 8-17 idag så är ganska slut i huvudet nu faktiskt. Imorgon jobbar jag 7-15, så då ska alla hästarna röra på sig :) Fuxen på banan, Pikki promenad, Bärr promenad. (kan ju lika gärna gå med dem som att sitta på) & sen ska jag nog rida blackie igen för första gången på 5-6 veckor. Hon har inte vart skadad eller så, men allt blev bara fel så vi bestämde oss för att låta henne vara ett tag & det blev lite längre än planerat men nu ska hon igång gen och trimmas under hela vintern så får vi se vad det blir för resultat när hon kommer ut på tävlingsbanorna igen.

125

Hejsan hoppsan!
 
Idag gick båda hästarna 125. Bärran var först ut. Började att rida banan ganska lugnt och när jag sen kände att hon var med på noterna så red jag lite fortare på slutet. så hon hoppade runt felfritt och kom på en 5:e plats!! världens finaste bärrabus. Hon hoppade så himla bra och känns så bra nu!
 
Nikkipikki debuterade och fick ett litet skitpet, så 4fel. Men är jättenöjd med henne, att det blev ett pet var bara mitt fel, för det vart lite dragkamp mellan oss. Så kom lite nära på ett r'äcke så nikkipikki inte hann upp.
 
Imorgon går båda 120! :)

resultat

Men åh, hela mitt inlägg raderades..
 
Här har ni iaf resultaten från idag!
 
Berryy - 110, dubbelnolla och 2a! Gosehästen, så himla fin! 
120- ute, wääh kasst! Fick ett stopp på 2an, det var en ganska snäv sväng till vänster och Bärran drog sig hur mycket som helst till vänster så det blev lite jobbigt.. Sen hoppade hon asbra fram till sista hindret där det blir precis samma sak.. så två stopp! weho typ. Men om man ska vara ärlig så passar inte A:0er henne. Hon behöver en fin grundomgång och komma igång och få hoppa igenom kroppen för att kunna vända snävt och hoppa bra liksom.. I A.0er så blir det ju full fräs redan från början och då blir det lite mycket för bärrans lilla hjärna..
 
Nikki - 120, 0fel och 11a :) Finaste hästen <3 Nu är hon kvalad till 130 :)
Mina hjärtan!! <3

mot vetlanda

 Hejsan!! 
Första gången på riktigt länge som jag faktiskt har tid att blogga. hihi.
Sitte just nu i lastbilen påväg mot vetlanda! Har fått mitt mobila internet att fungera så nu kommer jag kunna uppdatera resultat under hela helgen.
 
Ska bli riktigt roligt att koma iväg på meeting igen, & nu har jag ju med mig två hästar så kommer inte blir riktigt lika mycket "dö tid" som jag är van vid.
 
Nikkipikki ska hoppa 120,125,120 & Berryy går 110,120,125,120. Ska bli spännande att se hur hästarna kommer prestera den här helgen :)
 
Men nu ska jag käka lite frukost i bussen & plugga lite :)
 
 

RSS 2.0