apdag

Helvete vilken händelserik dag..
Skolan - hem - rida blackan.. & där började det, jag var ensam och skulle hoppa upp själv vilket har gått bra den sista tiden, men när jag är i luften och ligger över sadeln med magen typ så gör hon en sån jävla vändning och bara skenar iväg, jag hade inte en chans att sätta mig upp i sadeln eller få tag i tyglarna så där hängde jag och hon galopperade ut på gräsmattan och jag släppte taget för min egen säkerhet typ.. Så föll som en jävla sten ner i gräsmattan och slog i huvudet, arslet osv.. Hästjäveln sprang iväg med sadeln på sniskan & jag var så jävla arg så jag sprang och jagade henne...
Fick till slut tag på henne och tog in henne i stallet och sadlade om & sen jävla fick jag henne att stå stilla när jag hoppade upp, jag kan ju meddela att jag inte var snäll.. Men jaja sen kom jag upp och då gick hon fint, men sen kände jag att jag hade ont på mina naglar, så tog av mig mina handskar och fick se att jag brutit av alla mina jävla naglar typ... har ju sånna riktiga fejk naglar eller vad man säger.. Så det känns ju som att hela jävla naglarna under gått av -.-

Sen tänkte jag ringa och beklaga mig för min mamma som var på jobbet och jag tänkte säga att blackan var cp.. Men när hon svarar så säger hon bara hallåå, dom håller på och undersöker mig just nu jag kanske har fått en hjärtinfarkt, alltså jag bara skreeeeeeeeeeeeeeeek. Jag blev så sjukt jävla rädd. Sen fick jag vänta i ca 3 timmar innan jag hörde ett jävla ord.. Grät typ hela tiden för jag var så jäkla rädd. Sen till slut så ringde mamma iaf och sa att hon mådde bra och att det inte var någon hjärinfarkt osv osv, så allt slutade ju bra iaf :) Förutom mitt blåmärke på arslet, förjävliga huvudvärk och brutna naglar

hejsan hoppsan!

Hellllo jag leever! tänkte bara säga det :)
Nej men hade en sån sjukt bra kväll igår så det finns inte. Vi hade klassfest hemma hos mig och vi grillade och spelade kubb osådär :) Sen hade vi även lite ponnyridning med bärran. haha hon är så snäll <3 Blev riktigt inponerad av vissa alltså! Sen att Jesper trillade av är ju en annan femma & David var väldigt nära. Sen började det spöregna & åska som fan :o blev strömavbrott i hela huset osv. Men det var så sjukt kul! Synd att man ska göra en sån här sak i slutet av trean liksom..
Sen blev de spontantripp till örebro & krogen med vissa i klassen, även de så sjukt kul! Träffade Rodney från BB också, hahaha lite smått kul. Han var faktiskt mycket smalare i verkligheten & han var trevlig också :)

Sen sov vi hemma hos beccis bror och åkte hem 8 i morse!!
lite ostabilt om jag får säga det själv ;)

Sommarkänslor

Hihi lever loppan och ligger ute och solar! Snart studenten och nu börjar det bli dags att växa upp. Någon som är villig att ge mig något jobb? :) haha. För övrigt så fick våran kisse bebisar igår, lägger väl upp bilder när dom öppnat ögonen och sådär, nu är dom rätt fula haha :)


Mihihi


1 häst klar

Sådär ja! Springtur och 1 häst riden :) red dock bara i 20 min på black. Lite lätt joggning blev det för henne eftersom hon tävlat och ska träna imorgon, sen ska hon få en vila på 2-3 dagar :)

Nu ska jag även skritta ut en sväng med bärran så hon kommer igång igen efter en veckas vila :)


Springtur

Nu är vi allt hurtiga! Nu ska vi på springtur såhär på morgonkvisten innan skolan o allt ;) lite sent att börja tagga beachen 12 nu men man får väl göra sitt bästa ;)


Duktiga häst!

Blackie har ju fått en lite intensivare period nu och var iväg och tävlade idag också :) hon var felfri i både 90 & 1m! Det är så skönt att det börjar släppa och att hon är så okomplicerad på tävling :) hon är verkligen mycket snällare när hon är borta!

1m banan tyckte jag var lite för svår för unghästarna egentligen, det var inte alls många nollor, det var liksom relaterat mellan 2-3, sen var det en kombi kort ur sväng med oxer in sen 5 språng på båge till hindret efter, och sista linjen var också 5 språng. Visst att det var liten bana och det kanske är svårt att bygga, men men mig spelar det ju ingen roll vi ska bara hoppa runt och få lite rutin :) men för 4 åringarna så var banan lite klurig ;)

Nästa tävling blir en regional i Filipstad faktiskt :) då får hon gå 95 & 105. Sen tävlingen efter de blir det nog att testa 110 :)


Snart bal!


31 maj

Tjenare bloggen! Har ingen tid att uppdatera här så kommer bara skriva tävlingsresultat när jag hinner, våra betyg sätts 31 maj, sen kommer jag ha mycket tid till att uppdatera och fixa nya bilder osv :D:D
image description
Mina bästa! <3

Hehe


film 1m


Fina Blackie!

Idag åkte vi iväg på en lokal tävling i vingåker för att hoppa lite med Blackie! :)
Resultat:

90cm (debut) - 4fel + 2 tidsfel tror jag. Fick ett stopp på tvåan, eller hon körde ut bogen och bjöd aldrig på hindret liksom, jag red väl lite klantig väg också med tanke på att jag vet att hon kör ut sin bog, men sen hoppade hon felfritt resten!
1m (debut) - 0 fel, min duktiga lilla gris, hon var jättefin och jag hade kontroll och ja hon kändes superfin! Kan väl inte säga att det var den svåraste banan jag ridit, men det var totala mongosvängar till alla hinder och det var inte ens en kombination :s Men Är så himla nöjd med henne :) Känns som att det mesta börjar släppa nu och hon är inte alls så tittigt längre och hon börjar finna sig i det mesta och det verkar faktiskt som hon tycker det är riktigt kul :)

Det gick ju bra..

Eller Inte.. Kunde inte fått en sämre avslutning, kom bara till trean idag, men jag hittar ingen annan förklaring än att hon sa upp sig lite pga av underlaget som var igår.. Hon surade ihop helt enkelt, blandat med brunst och matvägring och gegga osv osv, bara att bryta ihop och komma igen ;) haha men nu ska hon ut på annons och om någon vet någon häst som ska lånas ut kontakta gärna mig då!!!!! :)

Nu ska jag dö i en hög...


Min bästa!!!!!

Åh mitt hjärta, finaste bärran!! 4 fel i 130 och hon var verkligen så himla duktig! Det var jättemycket fel pga underlaget, banan var ju dränkt haha, men bäris hoppade runt de där hur lätt som helst men i kombin så kom jag lite nära in och hon fick ta i som en liten tok ut och jag tappade typ tyglarna sen kom hindret efter ganska så fort och jag hade inte full koll så det blev ett stopp men alltså åh min fina va duktig hon var :') <3


Morn

Sådär då har jag vart uppe och fodrat för ett bra tag sen, det är ju ganska långa avstånd att gå här så det blev en lång morgonpromenad :) haha. Idag ska bärran gå 130, känns väl inte allt för bra med tanke på att det regnat heeeeeeela natten och banan är verkligen dränkt. Dom håller på och fixar med det nu så vi får hoppas att det blir bättre!! Så hon inte tycker det blir för jobbigt i geggan :)

Bärran har verkligen kärat ner sig i meggie, så himla söta!!


Åhhhhååhå

Ett ner i omh i 120 men bra runda :)) fina Berry <3

Köpte världens finaste schabrak och luva idag, sinnes så fint det är alltså! Till blackie :)


lycklig, men stressad osv

Herregud, hinner inte med detta känner jag, haha. Nu är det slutspurten i skolan och jag ligger så efter i allt.. Gjorde dock ett prov idag,wohoo.

Imorgon åker jag & mamma med Sandra K till Falun för att spendera hela helgen där på tävling :) Ska bli riktigt roligt, bäris som följer med såklart.
Trimmade henne lite på banan idag och hon är verkligen så himla fina :) Jobbade på otroligt bra och är bara så gooo.

Måste bara säga att Blackie var på första träningen för Lennart på väääldigt länge eftersom hon vart lite sjuk osådär. Hade inte så stora förhoppningar, men ojoj gud så duktig hon var!!! Hon gjorde verkligen allt efter regelboken. Hon var som en lugn snäll gammal ko att rida :') haha nästan lite seg men fasen vad duktig hon var. Inte ett endaste litet fjantstopp eller något!! Så hoppade nog en bana på 1m på slutet och ååååh jag blir så lycklig för hon var så fin :) Nästa vecka ska hon ut på tävling 90 1m så får vi se hur det går :)
image description

Mitt hjärta


Sjuk som bara den

Jahapp då blev man sjuk också.. Har ju vart på gång hela helgen men ja, gick till skolan imorse men åkte hem lika fort, sen har jag sovit hela dagen typ, helt utslagen under dubbla täcken, nu är det ju sent men blackan ska tränas imorgon ska ut och trimma henne en sväng :)


bilder från helgen

Kommer fler bilder sen när Emelie lagt upp alla :) lite roligt att det är tre olika bilder från samma hinder :)

Finaste

Åh min bärrabus har hoppat helt fantastiskt bra hela helgen, lite stolpe ut men fick 1 placering i 120 igår :)

Bild från 125 foto :Anna Eriksson


kunde man vara tröttare så skulle jag vart de..

Helt jävla sickt hur tröttt jag är, har verkligen gjort en himlans massa, vart nere på örsta, hem och ridit blackie och luftade bärran en sväng, red tillsammans med bästa Sandra som har sina hästar här under helgen, vi bytte även häst när jag red på bärran så fick testa hennes fina luxan :) kan tänka mig byta ut den när hon ska åka så ställaeer jag in berri i hennes transport ist ;) hihii

Tävlingen gick väl sådär, fick ett stopp. Hahah sjukt jävla onödigt för hon hoppade jättefint och sen var det ett hinder med några murdelar under och hon drog ner huvudet och kolla på de, annars klockrent, men var ändå sjukt irriterad för det var så himla onödigt......
Medans Sandra gick och vann 120 med luxan, heheh måste vart för min lilla 5 min trimning + den lilla uteritten :D ehehehhe

Jajaj imorgon går hon 120 125 :)

NU SKA JAG DUSCHA OCH SOOOOOOOOOOOOOOOOVA!!!

min mycket snigga kåmpiiiz

full rulle

Alltså jag hinner verkligen inte att uppdatera här längre, sorryy. Men vi har ju tävlingar  hela helgen på min hemmaklubb så där har jag spenderat flera timmar idag. Egentligen så skulle vi till stockholm med klassen imorgon & jag har verkligen haft ångest över om jag skulle följa med eller inte, inte bara för att vi har tävlingar men en kompis från stockholm (ironiskt nog) ska ha sina hästar här i helgen :) Så vill ju umgås med henne också! Så slängde iväg ett sms till läraren idag att jag är sjuk, vilket delvis stämmer eftersom jag är ganska genomförskyld, med halsont, öronont och huvudvärk.

Har lite delade känslor, men jaja nu har jag gjort mitt val och jag älskar verkligen att hjälpa till på tävlingar :) Stockholm får jag ta någon annan gång ;D
image description
juste har bränt mig i fejjan idag också, hej tomatfejs.

min bästa vän

Jag är så otroligt rädd för att snart mista min bästaste vän i hela världen, min älskade vovve. Hon fyller snart 9 år och hon börjar bli lite knacklig eller vad man ska säga, hon dricker enorma mängder med vatten och sover mycket och börjar även bli lite seg i baken om man säger så, men så fort jag är hemma så lämnar hon aldrig min sida, hon är med mig i stallet hela tiden och hon ligger vid ridbanan när jag rider och vi gör verkligen allt tillsammans här hemma. Nu när hon börjar bli till åren så börjar jag känna mer och mer hur rädd jag är för att förlora henne, asså hon och petro äger tillsammans mitt hjärta, dom är bäst.
Jag kom på mig själv idag när jag hade klättrat upp i ett träd bara för att jag kände för att göra något som ma gjorde när man var liten (hahah) så då skulle jag bara ta ett kort ner på träde liksom och där står såklar Nikki utan att jag egentligen hade tänkt på att hon var ute. Just nu ligger hon och sover precis bredvid mig & jaa blääääääää när hon inte kommer att finnas mer så kommer allt bli så tomt, jag vill inte ens tänka på det :((
Men just nu är jag glad för alla dagar man får tillsammans med henne <3
Världens finaste och bästa voffsing! <3<3

Träningen

Blackie var nere och tränade på örsta idag & hon var verkligen jätteduktig. På framridningen så var hon väl inte så rolig hela tiden, hon gjorde lite som hon själv ville och körde ut bogarna hit och dit, men sen när vi började hoppa så var hon duktig! Hon hoppade verkligen som satan haha, första gången på en liten oxer så hoppade hon som om det det hade legat på 140 haha, hennes språng är helt sjuka. Hon var ganska tittig men hon stannande inte en endaste gång och fjanta sig idag så det var skönt! :)
Fick inte hoppa så högt idag eftersom hon hoppar så det räcker ändå, men sista banan vi hoppade gick galant, förutom att hon blev så sjukt stark på vissa rakor och drog med mig, men jag rider ju på ett tvådelat med ngn koves i mitten haha & hon hoppar verkligen kanon på det, men jag har ju inte kontrollen hela tiden då. Så får fortsätta växla mellan lite bett :)
image description

Nu ska jag ut och rida bärran, vi höressss!

Pärlan

Hon var så duktig på träningen idag :)


Nya hagkompisen

Har döpt rådjuret till Bert! Han har börjat spendera mycket tid i hagen tillsammans med hästarna! :)


Tisdag!

Hejsan mina vänner! :)
Blev väl lite mycket av de goda igår, men jag mår prima ballerina idag ändå så det är ju lugnt :) Tänkte ta mig en liten snabbdusch nu och sen ska jag ut och rida :) Ska även städa stallet och mitt rum idag.
Min mamma fyller år idag också!!!!!!!! :D

RSS 2.0