holy moses alltså!

Blackieboo miin stjärna, hon får ju hoppa rätt mycket nu för att komma tillbaks till det gamla liksom sen när det känns bra så kommer hon inte alls hoppa så mycket :) Men vi har aldrig utmanat henne på höjden, jag har hoppat en oxer på ca 120 med hjälphinder innan så idag testade vi faktiskt lite, så höjde upp några hinder på 130 två räcken och en oxer på ca 125. Hon hade hoppat jättefint innan de så det var därför vi testade, första gången hon hoppa plankan och oxern så rev hon ganska så grovt, haha. Men sen tog vi om det och hoppade kombinaionen, plankan och oxern och jag säger bara holy jesus amalia. Utsprånget på kombin låg ju på 130 & hästjävelen hoppar över stöden seriöst :o visst dom är väl bara 155 elle någe men ändå :o inte fan ville hon riva igen, sen hoppade hon både plankan och oxern med goood marginal :')

Bästa bästa häst, bara hoppas att alla bitar faller på plats för då har jag verkligen en oslipad diamant! Men det känns så lätt med henne, man känner sig inte osäker på något sätt och det känns som man vågar styra på vad tusan som helst liksom!!! åh så lycklig! Nu ska hon få två dagar med skogsridning och en vilodag på fredag :)

Bärran longerades med pessoaselen, tyckte det kunde vara bra :) Hon jobbade jättefint & hon är verkligen jättefin i kroppen nu.
HAHHAH just det kommer upp en film på henne sen när hon håller på med sin läpp xD

Nu går alla hästarna i hagen och myser utan täcken, underbart med så fint väder :)



oh fuck

Jag är sjuk, sjuk, sjuk. FUCK, jag som kommit in i värsta träningspeppet och har sprungit gått massa promenader om dagarna, jaja halsen vill att jag ska dö nu, så springa är ju inget alternativ om jag vill bli frisk igen. Hoppas dock att det inte blir värre än vad det är nu för då blir jag sur.
Men ska iaf ut på promenad med mamma snart!

Sen rida mina pärlor. Sen ikväll blir det utgång, så fullt ös :)
image description

blackie pass 2

Åh min finaste lilla prinskorv, tror jag hittat grejen på henne, rida två gånger om dagen haha, nej men hon var så lugn och fin, inte alla någe stark även fast jag red på tvådelat osådär. Hon var aavslappnad och bara så himla härlig! :') Red bara ca 20 min men åh min lilla plutt!

Håller nog dock på att bli sjuk, började dagen med 2 alevedon till frulle och även två till kvällsmat, har haft huvudvärk och vart lite seg i kroppen och litelite känningar i halsen, men inget att bry sig om. Imorgon är det valborg & det betyder utgång med fina vänner! :)
image description

Hello

Orkar inte uppdatera speciellt ofta, sorry.

Men nu kände jag för ett litet inlägg! Igår red jag min lilla prinsessa för första gången på en månad och man kan inte ens ana att hon har vilat, så jävla grym ponny! Verkligen världens bästa! Så hon var nog lite trött i kroppen idag så hon fick bara gå en promenad. Hihi men efter jag ridit henne  igår så förstod jag vad som fattats under 1 månads tid för att jag skulle vara lycklig på riktigt igen, finns en anledning varför hon aldrig kommer att kunna lämna gården för hon är verkligen halva mitt hjärta. Kärleken till den ponnyn är ofattbar.

Bärran har skött sig fint under dagarna nu & funderar på att tävla henne på det 3-delade bettet med tränset utan nosgrimma, hon funkar så sjukt bra på det hemma så en klass nästa helg kan jag ju testa! :)

Blackie har det väl gått lite sisådär med, hon går fint men hon jobbar inte under sig tillräcklig mycket utan hon tar allt på frambenen och låter bakbenen bara hänga med på eftersläp. Så idag pressade jag henne på riktigt för första gången sen vilan. Var stenhård med benen och hon fick inte chansen att ta kontrollen. Så hon var riktigt fin faktiskt!!! Även om hon vart skitsur och försökte kasta av mig några gånger :') Hhihi men kändes verkligen som jag fått igenom nåt! + att hon ska börja gå 2 grr om dagen när jag har tid :) Så ikväll ska hon få joggas lite på banan igen så får vi se hur hon tar det :)


grispottan när hon var som finast innan vilan.

Kärlek


Jävla skitdag

Usch vilken äckligt dålig dag, jag har klagat på allt sagt jävlar eller jävla innan varje ord som kommit ur min mun osv, skiter i allt vad skola heter idag iaf. Jag orkar inte med våra äckliga uppgifter.

Är verkligen himla glad över mina hästar, hade jag inte dem så hade jag gått under för länge sen.

Har ju vart duktig och vart nyttig denna vecka förutom godiset igår som jag ändå knappt åt, men eftersom den här dagen har vart så jävla rutten så blir det nog fet jävla kinamat ikväll och jag skiter i att det är onyttigt med flottig maaaat!!!!!!!!!!!!!!


Jag hatar att springa

Nej okej jag hatar egentligen inte att springa, jag gillar att springa i min ensamhet, på mitt band med musik i öronen, men idag sprang vi fetaste rundan på spidrotten och jag bara hatar de, gillar inte att springa med andra för jag får världens prestationsångest för att alla är så bra. Men jaja känns ju bra efteråt! Jempan taggade mig när jag var väldigt negativ gällande springturen :o

Nu vill jag bara hem, bäris ska ridas :)


<3 att jag inte raderat min gamla bdb

<p><span style=
finaste prinskorven
<p><span style=
<p><span style=
Jag och Becca 2008.
Texten jag skrev efter jag trillat av och bara trodde att min fot var vrickad.
fittttta min fot e skadad :/ ragge e halt :'/
fan seriöst jag pllllar ine mer :///
tänk om det inte ens blir nått ljungby :'''((
faaaaaaaaaaaaaaaaan!
mitt liv är så jävla värdelöst:O
jag kan ju fan inte ens ta mig upp för trapppen :'OOOOOOOOO
nästa bild:
hejsan alla glada ,
jag är inte så glad för jag har brutit foten :'(
o ska ha gips i 4-6 veckor:'(
så inge ljungby elr sm för mig :'(
JAG HAR TRÅKIT TJALALALALLALALA !
hmm vad ska jag göra ?
vandra lite på nedervåningen med mina kryckor (y'
gå ut osätta mig på altan lr kolla på tv !
vilket liv asså :S
sen mitt utbrott efter ca en vecka med gips..
jag måste bara skriva att jag är så jävla depp :/
allt suger faan skiiiiit :oo
jag kan inte gå ut o springa elr nåt :/
jag kan inte riiiiiiiida :/
jag kan inte bada :/
jag kan knappt duscha :/
aaaså det är så jävla mkt jag inte kan :((((
det jag kan :
jag kan sitta vid datorn,
jag kan kolla på tv
jag kan gå ut o hoppa på mina kryckor om jag måste
mhm det var typallt jag kan ! mkt va ?

fyfan suuuuuuug

HAHAHAHHAH så himla roligt att kunna kolla tillbaka på saker man gjort för många år sedan :)

dålig update

Ursäktar min dåliga uppdatering med att jag har haft massor att göra. Igår var det P&J på örsta hoppade Blackie 70cm *2 eftersom jag visste att hon skulle bete sig lite knasigt. I första så "stannade hon på typ 3 hinder tror jag och stökade lite, hon stannar ju inte på sjävla hindren utan dummar sig i svängarna till hindren, men andra rundan så hoppade hon runt felfritt! Så det var skönt, min lilla knäppskalle. Med tanke på hur hon vart efter vilan hemma så tycker jag hon sköte sig toppen! Idag ska hon träna lite på örsta :)
Var in till hööks förut och köpte en graman ftersom min pajjat totalt och så köpte jag även "Magic Bruch" hahah så får vi se om dom är något att ha! :D Sen stannade vi även och köpte godis, så mullade i mig tills jag mådde illa. Så fick man lite ångest så nu har jag tränat i en timma. 40 min på bandet 6km + 20 min Zumba! Gött mos :)

Lång dag

Ja det här blev en lång dag! Har hunnit med både det ena och det andra, efter min träning i morse och passet på blackan (som för övrigt var det värsta passet i världshistorien) så har jag kollat 4 första avsnitten av alcatraz! Grym serie, inte varje dag jag tillåter mig att kolla så där många avsnitt på en serie.. Sen har jag tränat Bärran för Lennart och förutom några missar jag gjorde i början av banan vi hoppade så gick det så himla bra!!! Åh fina
Bäris! Är nöjd med min ridning och med hennes språng! Hade en jättebra känsla hela tiden :)

Just tillbaka till blackan, vilken gris hon är :( när jag skulle hoppa upp så var jag nästan uppe på henne men då tvärvänder hon och skenar iväg åt andra hållet så jag typ får kasta mig av :@ som tur var tappade jag henne inte och kan väl även säga att jag nog aldrig vart så arg på henne. Men det verkade ju funka för när pappa höll i henne sen så stod hon blixt stilla! Men passet gick också åt helvete. Även fast jag hade pelhamet idag så drog hon satan med mig. Man har noll jävla kontroll, sen skulle jag testa hoppa över en minioxer eftersom hon ska gå pj imorgon. Men den ville hon ju knappt gå i närheten av så fick skritta fram och låta henne hoppa stillaståendes för så fort jag galopperar emot så drar hon bara med mig och skuttar iväg -.- bara för att Jon vilat i två veckor så betet hon sig som en gris.. Usch är verkligen tillbaka på ruta 0........... Men bara för att hon ska få komma bort och sluta vara så himla kaxig så får hon följa med ner till örsta och hoppa 70cm på den.
Smutsig var hon också idag.


Baby


hehe

Efter en stunds väntade på tåget som var massa försenat så fick jag ett sms från Becci att läraren var sjuk, vilket betyde att jag bara skulle haft en lektion, den sket jag fakiskt i och åkte hem istället! :')
Har även tränat nu 1 timme, 5,6km på bandet 40min + 20 min Zumba! Riktigt gött. Nu ska  jag gå ut till stallet och pusta lite inför kvällen träning även städa i ordning lite där ute! :)
mina älskade släktingar! Helt sjukt att bara två på den här bilden fortfarande finns kvar.
uifeygwhjkjofgydtrsezxrfcgvyhbgjhmlök ge mig min mormor och morfar tillbaka.

Skräp

Idag vaknade jag verkligen upp på fel sida, eftersom att jag försov mig. Så är bara allmänt arg på allting just nu. Missade två tåg så nu står jag på tågstationen och väntar på ett tåg, men det är försenat, såklart så det kommer säkert inte komma alls för det brukar sluta så.

Slutar ju tidigt idag så det är ju positivt iaf, sen ska blackie ridas och bärran får gå träningen för Lennart eftersom blackie inte får anstränga sig så mycket. Meb hon är nog helt bra nu!! Börjar märkas i ridningen, hon är inte som en lugn gammal ko längre :( men rätt skönt att ha vanliga blackan tillbaka! :)


Angående bärris

Tänkte ju skriva några rader om Bärran och när vi tänkt sälja henne osådär. Usch det kommer verkligen göra ont i hjärtat på mig att lägga ut min fina prinsessa på annons, men jag vill ju komma längre så det är bara att acceptera läget. Men som sagt vi tänker inte lägga ut henne förns Blackan har gjort några starter och att hon har skött sig någelunda väl. För jag vill inte bli utan tävlingshäst, för jag vill hålla igång mig själv tävlingsmässigt hela tiden.

Men vi funderar ju även på att eventuellt låna någon häst, så om det är någon som vet någon häst som ska lånas ut till försäljning eller bara lånas ut för att den ska ridas så kan ni ju jättegärna höra av er till mig!! Spelar egentligen ingen roll vad det är för häst bara att den är i ridmässigt skick. Annars älskar jag att göra jobb på hästarna och skulle kunna tänka mig ett projekt liksom. I sånna fall så skulle kanske den hästen kunna ta bärrans plats och vi kan lägga ut henne lite fortare på annons. Vi ringde själva på en annons här om dagen men denhästen var tyvärr redan utlånad. Jag 'är öppen för alla möjliga förslag, bara något nytt i stallet skulle vara underbart! & eftersom jag nog inte kommer få något sommarjobb så får jag satsa allt på hästarna hela sommaren och verkligen få igång Droppan!

Sen om någon vet nån som letar storhäst så har vi den perfekta övergångshästen/läromästaren. Massa placeringar upp till 130! :)

min kämpe! <3

Hurtbulle

Hejsan, otroligt dåligt med uppdatering som vanligt, men jag red bärran och blackan på förmiddagen och båda var duktiga!

Blackan reds ju väldigt lugnt som vanligt men ställde ändå krav på henne idag. Eftersom det fattas så mycket i markarabetet på henne så pressade jag henne lite idag med att verkligen flytta för skänkeln i skritt. Hon är svagare i höger bak så försökte verkligen få in det under henne idag, haha. Men det vart faktiskt lite skillnad i slutet, hon var inte alls lika stark i munnen längre så nu får vi jobba vidare på det här så att hon blir tillräckligt stark för att kunna hoppa lite högre banor till slut.

Bäris var jättefin, red ju i ledtränset och med grimskaft och det funkar fan skitbra, kanske ska börja tävla på de ;) nej kanske inte, men fick henne i den fina formen och hon fick jobba lite med öppnor/slutor idag och vanlig lydnad liksom.
Ssen eftersom jag känner att  jag är så ur shape så har jag tränat lite idag, sprang rundan på 5km i skogen förbi det äckliga spökhuset, växlade dock med lite PW eftersom jag fick sån jävla håll efter ca 2km. Men det kändes bra ändå! gjorde även lite styrkeövningar här hemma.

Nu jäklar ska jag bli lite fit!!


hello

Sådäär, nu ska jag snart ut och rida på min fina svarta! och sedan blir det ett trimpass på bärran. Ska rida med samma träns och grimskaft som jag gjorde igår bara att jag ska ha sadel på idag. Så får vi se om hon går lika fint idag med.
Annars ska jag väl försöka plugga, gjorde aldrig klart PM igår så idag blir det att kötta med det. Men vi hörs later!

hihuhi

haha älskar att jag gjort annorlunda mot vad jag skrivit idag, har ändrat planerna hela tiden och nu till slut så slutade med att petro fick busa i hagen som sitt "pass" Det är riktigt roligt att ha en liten busponny som man kan göra lite knasiga grejer med. Hon fick även hoppa lite, min lilla söte!

Bärran red jag till slut barbacka på banan, lite oseriöst tog jag på ledtränset som hade tredelat bett på och så hade ett grimskaft som tyglar. Hehe hade inte räknat med att det skulle gå speciellt bra, men oj vad fel jag hade. Så fort jagkortade upp tyglarna så gick hon ner i världens finaste form. Sen behöll hon den under hela tiden, asså hon var så sjukt fin! Jag kan knappt förstå det själv :D, hon har ju inte formen så himla naturligt men asså jag är chockad. Hon har ju aldrig gått bra på ett tredelat bett men idag förvånade hon mig verkligen. Hehe hon kanske är rädd att vi ska lägga ut henne på annons snart ;). (kommer ett inlägg med om hur jag tänker med att lägga ut henne på annons lite senare)
Sen putsade jag lite saker och gosade med lillfjonk som låg och sov i boxen.

hästarna gör mig så lycklig!

Har gjort klart 1½ uppgift idag, bra jobbat Emelie! Ska dock göra klart mitt PM ikväll men jag tog en paus och gick ut till dom som gör mig lycklig!
Man märker att Blackan börjar friskna till, hon har fått tillbaka sitt humör, men det ser jag ändå positivt just nu. Hon ska ju ridas nu varje dag men inte anstränga sig så mycket. Hon var lite bråkig nät vu gjorde i ordning henne och då vet man vad man kan vänta sig när man hoppar upp. Han knappt komma upp innan jag höll på att flyga i backen, haha nä inte riktigt men hon blev livrädd för något och for omkring, trodde som vanligt att det var katten som lekte vid bäcken men när mamma gick dit och kollade så var det två ankor som simmade runt där :D hahah sköna små filurer. Men annars var hon väldigt fin idag blackie. Hon orkade mycket mer och blev inte alls anfådd.
Kunde ju inte låta bli att trava över några små fjutthinder på ca 40 cm. Det är ju inte direkt så ansträngande men första gången vi skulle över plankan så var den ju såklart livsfarlig, det är det jobbigaste med att hon vilar -.- Hon behöver ju "hoppa" nästan varje dag för att inte tycka att allt är läskigt, så det blir väl att börja om lite igen när hon ska börja hoppa på riktigt.
Aja nu ska jag ut och gå promenad med Petro, tyckte eftersom vi ändå skulle skritta ut på dom så kan vi ju lika gärna gå med dom, så vi höres lateeeer!
image description
mina små hjärtan

skithelg

Har verkligen inget roligt planerat denna helg eftersom jag har plugg upp till öronen. Seriöst vill ta studenten nu! orkar knappt gå dom sista månaderna alltså, bläääääääääää.
men som vanligt kommer väl inte en endaste uppgift vara klar efter helgen heller, älskar mitt positiva tänk alltså! ;)
Hästarna får vänta tills eftermiddan helt enkelt, idag ska vi rida ut på petro och bärran och blackie ska gå väldigt lätt på banan.

min lilla gris

Min lilla sötis får alltid gå in från hagen själv nästan, ibland får man hämta henne någonstans på mitten men idag gick hon faktiskt in! :') hihi dock gick hon in i fel box menmen ;)
Har vart ute och gått med blackan även longerat henne lite för att hon ska böja hosta så hon får ut skiten, annars har det vart pissäckelväder hela dagen så har inte så  mycket mer att säga..

Jag är inte bitter

Eller jo så var man de, hade PA redovisning i skolan idag för 2:orna. Det gick asbra och allt vi gjort på det där arbetet har vi gjort har gått bra, men så säger våran dumma lärare jo men ni ligger ju på VG + man ba ursäkta va sa du? asså VG+ driver hon med oss eller? FUCK vad vi ska ha MVG  på detta. Så om inte våran medbedömmare Maria säger något annat och dom tänker sätta VG i betyg på oss så kan dom ju räkna med att få en jävla fiight, gaaah jag ocg Rebecca ska kriga för vårat MVG!!!!!!!
Sen har jag och pappa vart och bärt bort varenda liten skitsak nere på örsta, vi spolade av  allt shit så om någon klagar nu lämnar jag fan klubben på dirr, skiter i. Irriterad, jo men visst!
Nu över till något som får mig på bättre humör, mina hästar <3333333333, när mamma kommer hem ska vi rida ut med bärr & petro :) Sen har mamma även pratat med veterinären idag och vi har fått medicin utskriven till blackie. Hon ska ridas väldigt lugnt nu medans hon får den, för om man rider så hostar dem lättare och får ur sig allt släm. Men är glad över att jag får rida på henne iaf! :)
kärlek

Bitter

Dålig uppdatering jag vet, men är fan allmänt bitter just nu.

Finns ganska många orsaker men den största handlar väl egentligen om våran klubb. Börjar faktiskt bli äckligt jävla irriterad om jag ska vara ärlig! Vi har haft en pay and jump på klubben idag med våra tävlingshinder och eftersom det är träningshoppning där på lördag så tyckte vi att de kunde stå kvar ute eftersom att det egentligen sliter mer på bommarna att slänga på dem på bomvagnen osv osv. Men iaf så fick min mamma en ganska stor utskällning av en person pga av det så nu måste vi bära in allt själva imorgon.. Och det jag blir så jävla trött på är att mina föräldrar har gjort så sjukt mycket för våran
Klubb! Vi är nog den enda hela familj som fan hjälpt till jämt i ca 10 år, alla tävlingar städdagar och alla dagar min pappa är där och fixar men ändå är det alltid vi som ska få skit för det. Det börjat gå mig på nerverna! Min mamma
är verkligen världens bästa och vill alltid göra så bra som möjligt för andra men som sagt till slut får hon all skit kastad på sig ändå. Så det är väl grej nummer 1.

Sen sa en annan tjej idag att hennes klasskompisar hade sett mig inne på öfk på tävlingarna där och att de hade tyckt att jag hade gett dem värsta dryga blickarna osv osv och det känns ju tråkigt att folk ska tro så om mig, även om jag inte är världens gladaste hela
Tiden så är jag absolut inte dryg, inte någonstans, verkligen inte :(, så det var ju tråkigt. Bara randomgrej men passade
Ändå in på mitt bittra inlägg.

Sen red jag äntligen på min fiinaste älskling blackie idag och ja vi kunde ju konstatera att hon verkligen inte är bra
Än.. Men eftersom hon inte snorade så mycket så ville vi bara kolla, skrittade mest, travade lite och sen galopperade jag ca 2 varv i varje varv och efter det var hon helt anfådd och frustade massor. Jävla skit, missar verkligen allt roligt med henne nu. P&J idag träningen för Lennart och p&j nästa vecka så imorgon ska vi ringa veterinären och antagligen kommer hon ju få medicin och inte vara igång tills våra
Tävlingar i maj heller.

Skönt att få skriva av sig lite ibland men annars rullar väl livet och jag har världens absolut bästa vänner (becca och Elin kan ta åt sig lite extra, lovee youuuu)


Blackie som liten

<span style=

Måndag

Ja finns väl inte så mycket att säga om den här dagen, har inte ridit något eftersom blackie fortfarande inte är bra :(buuuh dumma häst.
Får se hur hon är imorgon men som det ser ut nu så blir det en veckas vila till..

Skitpet

Hoppade en 125 idag med bäris och hade inte så höga förväntningar utan tänkte mest rida en lugn och fin runda och hon var verkligen så himla fin precis som alla andra banor var denna rätt hög och väldigt teknisk, men bärran hoppade helt fantastisk! Allt stämde så jäkla bra men sen in på ett räcke så kom hon lite nära och hann inte riktigt upp och den rullade verkligen ner, riktigt oflyt men var ändå så himla nöjd! Men av 43 starter så var det endast 3 nollor så i efterhand var det ju lite synd att jag red så långa vägar eftersom det var så många på 4 fel som fick pris..

Men är ändå väldigt nöjd med helgen även om jag haft lite stolpe ut. Nästa tävling blir på örsta om ca 3 veckor med både black och bärr sen blir det falun med bärr :)


0+ute

Assssååå bläkdhshhwksnsh hon var huuuur fin som helst i grunden verkligen jättefin rytm och hoppade faktiskt jättebra! Sen fick jag till en asbra sväng till första i omh men sen när det var en lite kortare sväng till höger och egentligen låg hon bra men då körde hon ut vänsterbogen och tog nästan ett galoppsprång ut åt vänster så hon kom helt fel -.- så ett stopp där sen fick jag nästan sparka över henne på det och ändå så landa hon lite på bakbomen sen blev hon totalt blockerad och bjöd inte ens på kombinationen utan bara tjafsade med huvudet högt upp och körde ut vänsterbogen igen.. Men men hon blir ju sån ibland och då finns det inte så mycket att göra. Tråkigt men grunden var iaf hur bra som helst så får vara nöjd över de :)

Vill hem till min fina svarta nu!!


2 ner

Hade två nedslag i 130 idag, men jag är faktiskt nöjd ändå! Har inte hoppat 130 på väldigt länge varken på tävling eller hemma, visst några enstaka men inte någon bana liksom. Ett nedslag får hon ta på sig hon var lite seg i frambenen och till ett hinder red jag så sjukt kass väg till. Men är som sagt ändå nöjd! Hon gör sitt jobb :) man kan ju inte säga att hon spelar i riktigt samma liga som alla andra hästar här haha men hon är himla bra på sitt sätt! Min fina. Men när jag är här så längtar jag verkligen hem till min fina blackie!!! Vill bara tävla på henne och se hur långt hon kan komma! :') annars har jag mest sprungit runt här på tävlingsplatsen och pratat med folk och tagit hand om mon häst och vart hundvakt hihi aja nu ska vi äta grillat!!


wohooooo smartaaas

Hahahaha skönt att jag har fattat att man kan få internet genom sin telefon (i) SÅ JÄVLA SMART!
Har hoppat en 120idag och honvar jättefin faktiskt. Men på hinder nummer tre så rev hon bakbommen med bak, det har aldrig hänt förut, om hon river så river hon alltid med fram. Hon kom helt perfekt men missbedömde väl helt enkelt vart hon skulle landa,lite tråkigt men aja hon var jättefin resten så :)
Har vart ute och gått med henne och fixat o donat och umgåtts med mina kompisar!!
Imorgon rider jag en 130,såvi hörs väl efter de ;)
image description

Gävle imorgon!

Helllobabes
Har inte haft tid till att uppdatera men nu har jag en lugn stund (egentligen inte)Eftersom vi åker till gäävle imorgon så måste allt packas idag, har enbart packat lite hästsaker än så länge,men jag tänker strejka till jag fått mat i magen..
Men ska verkligen bli så himla roligt att åka dit, massa roliga vänner som ska dit också!! :') Hade egenligen behövt klippa bärran men våran klippmaskin är ju paj, fucking hell. Men aja om det blir kallt så kommer hon ju inte frysa.hihihimage description

Jag dör va söt!

Pappa var och skodde hos en idag som hade denna fölis, så otroligt söt alltså!


underbara lillfjonk!

Mitt lilla gosehjärta, sjukt vilket trim hon var i där, haha. Men det var ju när jag typ inte hade något annat att rida på, lilla prinsessan. fan oxern på slutet är ju sjukt hög :o

Tjenamorsss!

Hello babes!
Har inte vart så flitig på att uppdatera men sånt är livet. Både Black och Bärr reds i morse, och efter det har jag inte gjort ett smack. Båda hoppades lite idag, blackan egentligen lite inför träningen imorgon.Tyvärr, men hon hoppade helt awesome idag iaf förutom dom gångerna hon drog ner huvudet och drog med mig runt halva ridbanan :( Hon är lite inne i en down period igen haha, inte så värst farlig men hon är lite bråkig och sådär. Men vi har börjat märka av att hon är lite hostig och har börjat snora lite mer, bara vitt visserligen men ändå. Så tror det kan vara en anledning till att hon inte orkar helt just nu, så vi avstår träningen imorgon och låter henne vila nu en vecka, tills efter gävle. Tror hon kan behöva det, så att hon är helt frisk när hon blir ansträngd :)
Bäriiiiis var så fin idag!!! Hoppade henne lite också inför helgen, hon har ju inte hoppat sen öfk. Men hon hoppade faktiskt sjukt bra för att vara henne! runda språng och bra flow liksom :) Imorgon ska hon gå ett köttigt markpass på banan så hon är helt igenom i kroppen, det får bli ett "marknepass" haha. Här är iaf en askass film från idag, fick filma med min mobil på mammas tele haha.

Heeey


Söndag

Blackan var helt knasig idag.. Hon har ju fått vila två dagar, big mistake. Hon höll på att snurra av mig när jag hoppade upp och sen körde hon några race med mig.. Hon förökte ha av mig ca 5 grr i början av passet. Hahahah PIGG häst.

Ungefär halva passet så var hon knasig men sen allt eftersom började hon att lugna ner sig och gå ganska så fint. Jobbade henne jättemycket i skritten och försökte pressa henne lite, genom att göra öppnor/slutor skänkelvikningar och ryggningar. På hennes nivå då, haha men vi jobbar på det och sakta med säkert så gör hon de bättre :)
Men det är faktiskt ganska roligt att ha en häst som har egen viljs och humör, det passar ju mig med sånna hästar så :)


Mamma red bärran och hon såg riktigt fräsch ut! :)

Hjärtat

Ska sova med min snygga pojkvän nu!!! Hoppas ni inte blir allt för avundsjuka ;)


Mmmmmm


Påskfet

Den här dagen blev verkligen bara konstig... Inget blev som det skulle känns det som. Var ju sjukt sur över att vi inte åkte iväg med blackan men efter att ha kollat igenom hennes planering så var det nog bra.. Mycket träningar och hoppningar i april.
Men så idag fick det bli en hästfri dag, hah wtf. Men jag har ÄNTLIGEN STÄDAT MITT RUM!!!!! (eller ja det är typ klart) Så himla skönt, blev typ en stor kasse med skräp. Äckligt. Men nu är det iaf mycket bättre, ska bara bädda rent och sådär, sen har jag pluggat, fått in en uppgift till. BRA EMELIE!
Det är ju påsk vilket betyder att jag bara ätit hela dagen.. GODIS/FIKA/MAT. Helt sjukt hur mycket goda saker vi har hemma nu som jag bara inte kan motstå :') Fan man lever ju bara en gång, men efter påsk ska jag verkligen bli nyttig igen :) Men man måste få ha några helger när man får svulla och sluta bry sig bara! :)
vänta hur vad det nu? JO MEN JUST, GE MIG MITT HÅR TILLBAKA -.-

ARG

Vi bestämde ju oss redan igår att vi inte skulle åka. Så då struntade jag ju i att putsa och fixa med allt liksom, men fan när jag vaknar så är det ju strålande sol.. Ahhh, så vi hade ju mycket väl kunnat åka dit, men aja. Blackie är lite lite snorig så det kanske var bra att det inte blev något iaf :)
Har just ätit en pååskfrukost, blä. Men idag får blackie och bärran gå ut i skogen tillsammans och petro får vi se vad jag hittar på med :)

skitväder..

Usch och fy vilket äckligt väder det är. Antagligen blir det ingen tävling med blackan imorgon pga av det. Eftersom vi har sommadäck på bilen och transporten. Så om det blir snorhalt vill vi ju inte riskera att köra av vägen bara för att åka och hoppa en liten lokal tävling som egentligen inte spelar så stor roll. Men grymt tråkigt eftersom hon behöver miljöträna och ut och hoppa. Men som sagt säkerheten går före!
Men får se hur vi gör & om vädret blir nå bättre..
Har vart på städdag på örsta nu på förmiddan. Åkte dit med Lisa :) Vi byggde en koja och sov i inatt hahahah, älskar verkligen att jag har mitt barnasinne (sägermanså?) kvar!!!

Alvin och gänget 3 med Lisa

Är man tönt så är man! Älskar filmerna, så himla söta! Tränade med blackan förut och jävlar vad arg hon var :o hon skulle till och med bita mig när jag borstade hahajhaha knäppa häst! Så väl nere på örsta så var hon lite knäpp och när vi skulle galoppera så sparkade
Hon som en liten galning.. Så vi pressade inte henne så mycket idag utan Vi började hoppa ist. Då blev hon en glad häst igen. :') hon hoppade kanon, haha och hon rev ett hinder ganska grovt en gång och sen vill jag lova att hon inte var i närheten av någon bom! (rörig mobilblogg)


Haha Petro <3


Heeeaaj

sådäär då sickan!

Har ridit bärran och jag kände för att klä mig lite oseriöst idag eller ja, jag red i joggingskor, hahahah jag gjorde det verkligen bara för att. Det var kul, hehe.
Men hon var väl fin, hade gramanen på och gjorde liksom inget speciellt med henne idag. Tänkte att hon ska få gå ett hårdare markpass imorgon.

Skulle ju ridit petro också men jag släppte henne på ridbanan istället så hon fick busa av sig lite. Dock rymde hästjäveln ut från banan (kan ju bero på att den var öppen) HAHAH och sprang ut på gräsmattan! nu lär pappa blir glad :'D aja bildbevis kommer på det senare ;)

Funderar på att käka nåt, men vi har bara nudlar med kräksmak och då kan jag lika gärna vara utan. Ska ut och ta in Blackan om en stund för hon ska ju träna sen vid kl 3!



Ni som läser min blogg

Kan inte ni vara så snälla att kommentera erat bloggnamn? (a) För jag har verkligen sjukt tråkigt och vore roligt om man hittar någon blogg man fastnar för :) Eller bara tipsa om bloggar :)
borstar tänderna efter en rolig utekväll vad jag minns :D

Hästar

Seeeg bloggdag, sorry. Alla tre hästarna är ridna för ett tag sen.
Petro var först ut och gick på banan, hon har ju inte blivit riden seriöst på ett tag så hon var väl inte jättefin. Men har tänkt att rida henne ordentligt nu så får vi se vad som händer med henne!

Blackan och Bärran red jag också på banan, Blackan fick hoppa lite idag och hon hoppar ju som en gud som vanligt.. Men hon var väldigt tråkig i vänstersidan idag. Så försökte verkligen få igenom det och lyckades väl nästan. Men som sagt hon hoppade jättefint, vi hoppade 5½ och på slutet låg det väl på 110-115 och vi tyckte det räckte där. Hon ska ju träna imorgon.

Bäris red jag barbacka, haha. Hon var också fin! Hon ska ju bara trimmas och hållas på gott humör inför Gävle!


jag vill ha mitt hår tillbaka, började seriöst gråta härom dan bara för att jag tyckte att mitt hår är så sjukt fult just nu :(

Onsdag

Hejsan
Har inte ridit något än idag, bara pluggat faktiskt.. Gjort klart en uppgift! wohoo bara 8 kvar typ.
Ska precis byta om och gå ut och rida min fina lilla prinsessa! Bärran ska gå på  banan med graman ca 30 min sen & blackan ska hoppas lite senare idag.
Mår riktigt dåligt över att se denna bild. Kan ni tänka er hur fult det kommer bli i sommar. Eftersom ALLA träd som man kan se på bilden förutom våra två äppelträd är borta....

Det här med rubriker

Sådäär mina fina vänner!
Har inte haft så speciellt mycket att uppdatera om under dagen eftersom den har spenderats med Malin & det enda vi har gjort är typ att äta................ haha tjockisar. Men vi har även kört massa zumba, hoppat studsmatta & kollat på film. En riktigt chill dag som faktiskt behövs.
Mamma kom hem så sent och till slut hann Malin åka hem innan jag red blackie så det blev tyvärr inga bilder. Men Blackie var så himla fin. Mitt hjärta! Vad skulle jag göra utan denna häst?
Hade dock säkerhetsutrustning på idag, haha pelham och graman. Men det behövs på henne ibland även om det är en extrem kombo.
Hon jobbade på väldigt bra och tog stöd på bettet hoppade några små skutt också och jag säger bara maaaama. Fin häst jag har!

Tisdag

Hejsan!
Just nu sitter jag och chillar med Malin. Hon kom hit ganska tidigt imorse & då skrittade vi ut på Bärran & Petro, Malin red petro :)

Sen har vi bakat världens godaste sockerkaka. Sjukt god blev den verklgien. När mamma kommer hem ska blackan hoppas lite & om Malin är kvar så kanske hon kan fota lite, och då kommer antagligen bilderna ikväll.
image description

Latkorv

Har inte gjort ett smack än :') Bara kollat på film och myst hela dagen. Rätt skönt efter en "hård" helg. Hästarna ska ridas när mamma kommer hem.
Har börjat spela RUMBLE på min iphåne så ifall någon har det spelet lägg gärna till mig! Estenström
Aja vi hörs sen :)


PÅSKLOV

Hejsan

Helt sjukt hur trött jag var när jag skrev mina inlägg igår. Men tänkte dra en sumering av helgen här och skriva lite mer utförligt om klassera igår.

Planen för hela helgen har faktiskt vart att jag skulle satsa. Jag är verkligen den som alltid vill ha fina rundor istället för höga placeringar. Men nu kände jag att herregud i 120 är Bärran så himla säker och jag vet inte hur många "fina lugna rundor" jag gjort med henne. Så nu var det verkligen dags att satsa.

Dock ville jag ju på tok för mycket i den första klassen igår. Men hon var verkligen så himla fin! Dock var det en människa som var ivägen för mig flera gånger. Inte så att det störde mig jättemycket men man blir ju irriterad och  jag fick lägga in ett galoppsprång extra på en linje i grunden. Sen i omhoppningen så kom min vinnareskalle in och fan vad jag ville vinna. Fick till en jättebra sväng in på första hindret sen blev jag hjärndöd i några sekunder och bara gasade mot ett omöjligt läge. Så tog tag i henne och tänkte att det skulle gå ändå men sen var jag tvungen att göra "halt" Det fanns ingen chans att hon skulle klara det. Så klappade henne massa och tog om det. Slutade på 7 fel i omhoppningen.

Sen fick vi vänta hela dagen på att den sista 120 skulle starta.. Tror att klassen startade ca 19:45.. Det var en ackumulator hoppning och det innebär ju att man får poäng för varje hinder man hoppar och sen på slutet så får man välja om man vill hoppa ett jokerhinder. Hoppar man det så får man dubbelt med poäng. Tänkte ju att jag skulle rida en lugnare runda eller egentligen bara att jag inte skulle få några hjärnsläpp. Bärran hoppade så bra och jag fick till några svängar riktigt bra och hon klarade jokerhindret också. Så då vann vi :)

Hon får gå mest 120-klasser nu. Det är lätt för henne och hon kan få busa runt lite och inte behöva ta i så hon spricker. Sen kommer jag gå upp och hoppa några 130 men annars hålla oss och rida för högre placeringar i 120.

Är verkligen så himla glad att jag har henne! Världens bästa förstahäst! <3


Har mest chillat hela förmiddagen. Blackan ska hoppas när mamma kommer hem och petro ska jag rida ut en sväng i skogen. Annars kommer mitt påsklov mest bestå av plugg..

Bästa!

jäklaaaar va mycket dötid det var eftersom det var div1 i mellan. Men öfk vann omgången och bästa Rebecca var med och nollade! GRATTTIS!

120 (ackumulator) - 0 fel & full pott och snabbast tid så vinst!
Är så himla nöjd över Bärran hon har vart hur fin som helst, inte ofta jag känner att jag verkligen vill vinna men när jag "förlorade" med en hundradel igår så kände jag att jag ville fan vinna idag. lyckades ju inte i första så därför var det otroligt skönt att faktiskt få vinna denna, underbara häst! <3
kommer bättre förklaring imorgon!

Hjärndöd

Ibland kan jag själv tro att jag är hjärndöd.. Bärran var jättefin och nolla i grunden och då tänkte jag verkligen nu jävlar ska jag vinna så till andra hindret i omhoppningen gasade jag som en liten räv och insåg att jag låg totalt jäkla för stort för att hon skulle klara det så då började jag ta i henne och så blev det en halt. Hon var verkligen jättefin men min döda hjärna ville lite för mycket så fick typ 7 fel i omhoppningen. Men nu taggar vi inför nästa klass som kommer att vara ikväll.. Då tänker jag rida lite lugnare :)! Jaja bärran är så fin!


RSS 2.0