Måndag

Hejsan! vårt riktiga internet fungerar fortfarande inte, och det mobila som jag använder nu är segare än segast. Men lite uppdatering blir det iaf!
 
Jag jobbar, rider och sover. Typ allt jag hinner med på vardagarna, tiden bara springer förbi. Men hästarna är påväg igång igen efter vintervilorna & vi har redan första tävling inplanerad för nästa år :) Det blir Strömsholm med Nikki & Emil. Ska bli så roligt att få komma igång och tävla igen och se vad 2013 kan bjuda på :) Nu har jag ju hästar med kapacitet som faktiskt kan ta mig lite upp i klasserna.
 
Blackan ska igång helt igen under nästa vecka, så får vi se hur allt går med henne!
 
Imorgon är det jobb, tandläkaren, rida tre och åka och handla julklappar med min bästis! ganska så tight schema men det är bara att kämpa ;).
 
Lite andra roliga saker som är inplanerade är Sthlm över nyår! Ska hem till Pontus Lidsell och träffa massa fna människor! Nästan hela falsterbo gänget kommer att bli samlade igen! :') Åker dit med Beccis!
 
Sen när jag har lyckats fixa ett pass, som jag tänkte göra på onsdag så blir det att boka London resa i februari!!! Wehooooo, har mycket roliga saker att se fram emot nu! Även några mindre roliga grejer som kommer att ske under den närmsta tiden..
 
 
Ibland är det bäst att inte känna efter, allt blir bara så mycket jobbigare då.

Uppdatering

Hejsan mina fina!
 
Har inte uppdaterat på väldigt länge nu, men lusten för att blogga finns inte riktigt. Men jag mår bra, jobbar och rider som vanligt! :) Hästarna har ju haft det lite lugnt, men nu är det snart dags för full gas igen. Emil är ju helt igång och var iväg och hoppade en pay and jump igår och var felfri i 110 :)
 
Även Frida var med på Petro och de var nolla i 80cm! Så duktiga.
 
Imorgon ska Nikki börja sättas igång igen, kan bli spännande ;) hehe, sen ska jag nog hem till Frida & Tove och åka ännu mer tefat efter deras 4hjuling, hahaha vi har åkt typ hela helgen och jag har sån sjuk träningsvärk i hela kroppen och en jäkla massa blåmärken!! Men det är så sjukt kul!
Red på min finaste Petronella i lördags!! <3

RSS 2.0