Lever loppan!

Hejsan allesammans!
Har haft det supertrevligt hemma hos min "extrafamilj" igår och idag :) Igår åt vi god mat och spelade boule, sen spelade vi lite spel & kollade på fotboll hela kvällen. Sen kollade vi på filmen new years eve när vi skulle sova, riktigt bra film som passar mig perfekt, romantisk komedi typ.
Eftersom jag har känt mig lite krasslig nu i några dagar så blev det värst igår kväll, haha kändes som om jag hade en fet klump som satt i vägen så jag kunde liksom inte andas genom näsan, så jag snarkade bara genom att andas heheheh, så jag somnade väl runt halv 4.
Idag har vi också bara myst inomhus (eftersom vädret har vart så bruuuuuuutalt dåligt) och kollat film och ätit massa gott! Idag blev det filmen en gång i phuket, grymt bra den också :) Sen har vi ju faktiskt klippt Lisas ponny Nille också, så lite nytta gjorde vi allt :')
Älskar verkligen att vara hemma hos familjen Huss! dom har verkligen blivit som min lilla extrafamilj :') Finns inte mycket att klaga på där alltså ;) Så om det blir enligt planerna så följer jag med dem en vecka ner till skåne på semester också, så himla bra!
Så tack för igår & idag bästa lisafisa!! <3
image description

När jag jag kom hem så red jag på mina pollehestar, började med blackie som vi skulle testa rida på ett hackamore eftersom hon är trasig i mungiporna.. :( Alltså hon är så äckligt känslig för allt, det är inte direkt så att jag rycker henne i munnen eller så men hon går bara sönder iaf. Så ja då tänkte vi att vi skulle testa ett hack, och snacka om att jag beundrar folk som kan rida på detta jävla "bett" hahahah blackan drog med mig som en liten jäkla galning och höll på att brascha genom staketet flera gånger. Men ibland så gick det faktiskt ganska bra men får väl testa det lite mer, men det här med bett på den jävla hästen är en gåta :( någon som vill lösa den åt mig?
Sen red jag bärris på banan också och hon var lite spänd men annars himla fin :)

Kommentarer
Postat av: Cornelia

har ett jävligt dyrt förslag... Flippanbettet haha.. Det är jättebra för känsliga hästar, kan dock vara så att din häst är för stark i ridningen för det, men annars skulle det nog funka lysande. Om vi mot alla odds lyckas vara på samma tävling när du har den hästen med dig så får du gärna prova det haha, det är ju inget bett man köper bara sådär utan att man vet att de funkar, för 2800 spänn liksom.



Du kan också prova ett långt hackamore, myyyycket skarpare, oftast för skarpt, vet inte vad det kostar men de borde vara billigare än flippan iaf :) Då äre ju inget i käften på dumma överkänsliga fjoll-djur. Har ett sånt med om du vill låna sometime haha. :)

2012-06-26 @ 08:08:08
URL: http://cooorre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0